fineract-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From courage angeh <couragean...@gmail.com>
Subject Re: Unable to start activemq process on Ubuntu Server 14.04.5
Date Wed, 11 Oct 2017 14:56:15 GMT
Hi Fernando.

Please can mail me your screenshot please?

On Wed, Oct 11, 2017 at 10:04 AM, Kumaranath Fernando <
kumaranathfernando@gmail.com> wrote:

> Hi Courage!
>
> It's  a screenshot I have for the moment, I could not find the error logs
> for activemq. I've also tried sudo ./activemq start which gives the same
> output.
>
> Regards,
> Kumaranath Fernando
>
>
>
> On 11 Oct 2017 2:13 pm, "courage angeh" <courageangeh@gmail.com> wrote:
>
>> Yes, I can. Kumaranath please can you resend the log file containing the
>> error you get. I cannt find it on your 1st mail.
>>
>> Thanks,
>> Courage
>>
>> On Oct 11, 2017 9:15 AM, "Mohit Bajoria" <mohitbajo36@gmail.com> wrote:
>>
>> > Hello Courage,
>> >
>> > Would you like to see if you can help here. I believe you have been
>> > working on it on GSoC project.
>> >
>> > Regards
>> > Mohit
>> >
>> > On 11 Oct 2017 1:02 pm, "Markus Geiss" <markus.geiss@kuelap.io> wrote:
>> >
>> >> ha ha ...sorry ... thought you were talking about the new stuff we are
>> >> working on.
>> >>
>> >> Sadly I'm not the right person to answer the questions for the current
>> >> version setup.
>> >>
>> >> Let somebody who knows about it jump in.
>> >>
>> >> Cheers
>> >>
>> >> Markus
>> >>
>> >> .::Yagni likes a DRY KISS::.
>> >>
>> >> On Wed, Oct 11, 2017 at 7:16 AM Kumaranath Fernando <
>> >> kumaranathfernando@gmail.com> wrote:
>> >>
>> >> > Hi Markus!
>> >> >
>> >> > Thanks for your response.Not really clear on what you're trying
>> >> > express here*(I'm
>> >> > referring to Apache Fineract here and not Fineract CN)*.I was able
to
>> >> start
>> >> > up the server, using ./gradlew clean tomcatRunWar but it does not
>> >> connect
>> >> > with the activemq since it's not started properly.
>> >> >
>> >> > I followed the instructions on
>> >> > http://activemq.apache.org/getting-started.html for unix, with root
>> >> being
>> >> > the user, screenshot of error log attached above.
>> >> >
>> >> > Any help is appreciated!
>> >> >
>> >> > Regards,
>> >> > Kumaranath Fernando
>> >> >
>> >> >
>> >> >
>> >> >
>> >> > On Tue, Oct 10, 2017 at 4:39 PM, Markus Geiss <
>> markus.geiss@kuelap.io>
>> >> > wrote:
>> >> >
>> >> > > ok ... sounds like you are not using a centralized configuration
>> than
>> >> ...
>> >> > > so if you start the services with java -jar simply  add the
>> following
>> >> > > before -jar
>> >> > >
>> >> > > -Dactivemq.brokerUrl=tcp://<your host>:61616
>> >> > >
>> >> > > You need to add this to all services ...
>> >> > >
>> >> > > Cheers
>> >> > >
>> >> > > Markus
>> >> > >
>> >> > > .::Yagni likes a DRY KISS::.
>> >> > >
>> >> > >
>> >> > > On Tue, Oct 10, 2017 at 9:55 AM Kumaranath Fernando <
>> >> > > kumaranathfernando@gmail.com> wrote:
>> >> > >
>> >> > > > Hi Markus!
>> >> > > >
>> >> > > > Thanks for your response.Where do I locate my application.yml?
>> >> > > >
>> >> > > > Regards,
>> >> > > > Kumaranath Fernando
>> >> > > >
>> >> > > > On Tue, Oct 10, 2017 at 1:07 PM, Markus Geiss <
>> >> markus.geiss@kuelap.io>
>> >> > > > wrote:
>> >> > > >
>> >> > > > > Hey Kumaranath,
>> >> > > > >
>> >> > > > > can you share your application.yml so we can check the
>> connection
>> >> > > > > parameters for ActiveMQ ...
>> >> > > > >
>> >> > > > > By default it will try to connect to vm://localhost?broker.
>> >> > > > > persistent=false
>> >> > > > > an embedded version.
>> >> > > > >
>> >> > > > > Cheers
>> >> > > > >
>> >> > > > > Markus
>> >> > > > >
>> >> > > > > .::Yagni likes a DRY KISS::.
>> >> > > > >
>> >> > > > > On Tue, Oct 10, 2017 at 8:53 AM Kumaranath Fernando
<
>> >> > > > > kumaranathfernando@gmail.com> wrote:
>> >> > > > >
>> >> > > > > > Hi!
>> >> > > > > >
>> >> > > > > > I'm facing some difficulty when trying to startup
the
>> ActiveMQ
>> >> > using
>> >> > > > the
>> >> > > > > > command
>> >> > > > > >
>> >> > > > > > cd [activemq_install_dir]/bin ./activemq start
>> >> > > > > >
>> >> > > > > > This was on a remote Ubuntu Server 14.04.5 which
I was
>> >> accessing to
>> >> > > > setup
>> >> > > > > > Fineract.Attached is a screenshot after executing
the
>> >> > command.Though
>> >> > > it
>> >> > > > > > says "INFO: pidfile created". I'm still facing
the
>> >> > > > "ConnectionException:
>> >> > > > > > Connection refused:" on fineract terminal.
>> >> > > > > >
>> >> > > > > > Any help is appreciated!
>> >> > > > > >
>> >> > > > > > Regards,
>> >> > > > > > Kumaranath Fernando
>> >> > > > > >
>> >> > > > > >
>> >> > > > > >
>> >> > > > > >
>> >> > > > > >
>> >> > > > >
>> >> > > >
>> >> > >
>> >> >
>> >>
>> >
>>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message