fineract-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Kumaranath Fernando <kumaranathferna...@gmail.com>
Subject Re: Unable to start activemq process on Ubuntu Server 14.04.5
Date Wed, 11 Oct 2017 09:04:23 GMT
Hi Courage!

It's  a screenshot I have for the moment, I could not find the error logs
for activemq. I've also tried sudo ./activemq start which gives the same
output.

Regards,
Kumaranath Fernando



On 11 Oct 2017 2:13 pm, "courage angeh" <courageangeh@gmail.com> wrote:

> Yes, I can. Kumaranath please can you resend the log file containing the
> error you get. I cannt find it on your 1st mail.
>
> Thanks,
> Courage
>
> On Oct 11, 2017 9:15 AM, "Mohit Bajoria" <mohitbajo36@gmail.com> wrote:
>
> > Hello Courage,
> >
> > Would you like to see if you can help here. I believe you have been
> > working on it on GSoC project.
> >
> > Regards
> > Mohit
> >
> > On 11 Oct 2017 1:02 pm, "Markus Geiss" <markus.geiss@kuelap.io> wrote:
> >
> >> ha ha ...sorry ... thought you were talking about the new stuff we are
> >> working on.
> >>
> >> Sadly I'm not the right person to answer the questions for the current
> >> version setup.
> >>
> >> Let somebody who knows about it jump in.
> >>
> >> Cheers
> >>
> >> Markus
> >>
> >> .::Yagni likes a DRY KISS::.
> >>
> >> On Wed, Oct 11, 2017 at 7:16 AM Kumaranath Fernando <
> >> kumaranathfernando@gmail.com> wrote:
> >>
> >> > Hi Markus!
> >> >
> >> > Thanks for your response.Not really clear on what you're trying
> >> > express here*(I'm
> >> > referring to Apache Fineract here and not Fineract CN)*.I was able to
> >> start
> >> > up the server, using ./gradlew clean tomcatRunWar but it does not
> >> connect
> >> > with the activemq since it's not started properly.
> >> >
> >> > I followed the instructions on
> >> > http://activemq.apache.org/getting-started.html for unix, with root
> >> being
> >> > the user, screenshot of error log attached above.
> >> >
> >> > Any help is appreciated!
> >> >
> >> > Regards,
> >> > Kumaranath Fernando
> >> >
> >> >
> >> >
> >> >
> >> > On Tue, Oct 10, 2017 at 4:39 PM, Markus Geiss <markus.geiss@kuelap.io
> >
> >> > wrote:
> >> >
> >> > > ok ... sounds like you are not using a centralized configuration
> than
> >> ...
> >> > > so if you start the services with java -jar simply  add the
> following
> >> > > before -jar
> >> > >
> >> > > -Dactivemq.brokerUrl=tcp://<your host>:61616
> >> > >
> >> > > You need to add this to all services ...
> >> > >
> >> > > Cheers
> >> > >
> >> > > Markus
> >> > >
> >> > > .::Yagni likes a DRY KISS::.
> >> > >
> >> > >
> >> > > On Tue, Oct 10, 2017 at 9:55 AM Kumaranath Fernando <
> >> > > kumaranathfernando@gmail.com> wrote:
> >> > >
> >> > > > Hi Markus!
> >> > > >
> >> > > > Thanks for your response.Where do I locate my application.yml?
> >> > > >
> >> > > > Regards,
> >> > > > Kumaranath Fernando
> >> > > >
> >> > > > On Tue, Oct 10, 2017 at 1:07 PM, Markus Geiss <
> >> markus.geiss@kuelap.io>
> >> > > > wrote:
> >> > > >
> >> > > > > Hey Kumaranath,
> >> > > > >
> >> > > > > can you share your application.yml so we can check the
> connection
> >> > > > > parameters for ActiveMQ ...
> >> > > > >
> >> > > > > By default it will try to connect to vm://localhost?broker.
> >> > > > > persistent=false
> >> > > > > an embedded version.
> >> > > > >
> >> > > > > Cheers
> >> > > > >
> >> > > > > Markus
> >> > > > >
> >> > > > > .::Yagni likes a DRY KISS::.
> >> > > > >
> >> > > > > On Tue, Oct 10, 2017 at 8:53 AM Kumaranath Fernando <
> >> > > > > kumaranathfernando@gmail.com> wrote:
> >> > > > >
> >> > > > > > Hi!
> >> > > > > >
> >> > > > > > I'm facing some difficulty when trying to startup the
ActiveMQ
> >> > using
> >> > > > the
> >> > > > > > command
> >> > > > > >
> >> > > > > > cd [activemq_install_dir]/bin ./activemq start
> >> > > > > >
> >> > > > > > This was on a remote Ubuntu Server 14.04.5 which I
was
> >> accessing to
> >> > > > setup
> >> > > > > > Fineract.Attached is a screenshot after executing the
> >> > command.Though
> >> > > it
> >> > > > > > says "INFO: pidfile created". I'm still facing the
> >> > > > "ConnectionException:
> >> > > > > > Connection refused:" on fineract terminal.
> >> > > > > >
> >> > > > > > Any help is appreciated!
> >> > > > > >
> >> > > > > > Regards,
> >> > > > > > Kumaranath Fernando
> >> > > > > >
> >> > > > > >
> >> > > > > >
> >> > > > > >
> >> > > > > >
> >> > > > >
> >> > > >
> >> > >
> >> >
> >>
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/mixed (inline, None, 0 bytes)
View raw message