fineract-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From vinay bhat <vinaybh...@gmail.com>
Subject Re: Report Display Error
Date Thu, 15 Sep 2016 16:03:27 GMT
Hi Shreyank,

Many thanks for your support.

I am unable to find any system defined reports if I click "Reports" tab.
Have I done any mistake while set-up?

Thanks & Regards,
Vinay

On Thu, Sep 15, 2016 at 9:15 PM, Shreyaank Byadagi <
shreyaank@confluxtechnologies.com> wrote:

> Hi Vinay,
> By looking into your procedure of navigation I can see that your doing it
> in a wrong way.
> To view the reports that are present in system follow this navigation steps
> :
> When you login - you can see a tab called "Reports" click on it a drop down
> appears select "All" now you will be able to see all the predefined reports
> available on mifos.
>
> Regards
> Shreyaank
>
>
>
>
> On 15-Sep-2016 8:12 PM, "vinay bhat" <vinaybhats@gmail.com> wrote:
>
> Hi Team,
>
> I am a newbie.
>
> I have just installed community app and mifos on my machine. I am unable to
> see any defined reports from menu. The report definitions are available in
> Admin--> System--> Manage Reports.
>
> I am unable to see either pentaho or table type reports.
>
> I tried following installation steps 2 more times by installing all the
> components from scratch. However, still I am getting same issue. Could you
> please let me know possible issues?
>
> Many thanks in advance.
>
> Thanks & Regards,
> Vinay
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message