felix-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Milen Dyankov <milendyan...@gmail.com>
Subject Re: setting the objectclassdefinition from felix file install
Date Mon, 03 Oct 2016 17:45:41 GMT
Isn't it so that if your configuration is NOT mandatory the @Activate
method will get the default and @Modified method will get the one from the
file later on?
Or am I misinterpreting the question?

On Mon, Oct 3, 2016 at 7:38 PM, Raymond Auge <raymond.auge@liferay.com>
wrote:

> Well, I'm not sure about that but because you've not named a pid in your
> component, it's not associating that with the configuration. Honestly, I'm
> not sure the pid in the OCD will get interpreted as being the pid of the
> configuration. My gut tells me it's not doing that. So you still need to
> name the pid in your component.
>
> Someone else may correct me of course. However, it should be simple to
> assert by adding the configurationPid property on the component and seeing
> if it does eventually bind.
>
> - Ray
>
> On Mon, Oct 3, 2016 at 1:27 PM, David Daniel <david.daniel.1979@gmail.com>
> wrote:
>
> > Thank you,  I think I may be wrong somewhere else then.  I have this in
> my
> > logs
> >
> > *DEBUG*
> > listConfigurations(filter=(felix.fileinstall.filename=
> > file:/media/david/abcd2f06-6ee4-4c5a-8c80-e4023ec8a52c/
> > development/asae/asae-base/packaging/all/etc/com.marklogic.cfg))
> > *DEBUG* Listing configurations matching
> > (felix.fileinstall.filename=file:/media/david/abcd2f06-
> > 6ee4-4c5a-8c80-e4023ec8a52c/development/asae/asae-base/
> > packaging/all/etc/com.marklogic.cfg)
> > Creating configuration from com.marklogic.cfg
> > *DEBUG* getConfiguration(pid=com.marklogic, location=null)
> >
> > does setting the pid as I did above not do what I thought it would do.
> >
> >
> > On Mon, Oct 3, 2016 at 1:12 PM, Raymond Auge <raymond.auge@liferay.com>
> > wrote:
> >
> > > Make the configuration mandatory in the component!
> > >
> > > - Ray
> > >
> > > On Mon, Oct 3, 2016 at 1:08 PM, David Daniel <
> > david.daniel.1979@gmail.com>
> > > wrote:
> > >
> > > > I have an object class definition
> > > >
> > > > @ObjectClassDefinition(name = "Marklogic Configuration",
> > > > pid = "com.marklogic")
> > > > @interface MarklogicConfig {
> > > >     String content_host() default "localhost";
> > > >     String content_username() default "admin";
> > > >     String content_pword() default "******";
> > > >     String content_dbname() default "****";
> > > > }
> > > >
> > > > and a component
> > > >
> > > > @Component(service = {MarkLogicConnector.class})
> > > > @Designate(ocd = MarklogicConfig.class)
> > > > public class MarkLogicConnector {
> > > >
> > > > I have the felix file install bundle installed and working.  It seems
> > > like
> > > > it is loading com.marklogic.cfg correctly.  Is there a way to make
> sure
> > > > that the file is loaded before the configuration is passed into the
> > > > activate method.  I seem to be getting the default values rather than
> > the
> > > > configured ones that came from fileinstall.
> > > >
> > >
> > >
> > >
> > > --
> > > *Raymond Augé* <http://www.liferay.com/web/raymond.auge/profile>
> > >  (@rotty3000)
> > > Senior Software Architect *Liferay, Inc.* <http://www.liferay.com>
> > >  (@Liferay)
> > > Board Member & EEG Co-Chair, OSGi Alliance <http://osgi.org>
> > > (@OSGiAlliance)
> > >
> >
>
>
>
> --
> *Raymond Augé* <http://www.liferay.com/web/raymond.auge/profile>
>  (@rotty3000)
> Senior Software Architect *Liferay, Inc.* <http://www.liferay.com>
>  (@Liferay)
> Board Member & EEG Co-Chair, OSGi Alliance <http://osgi.org>
> (@OSGiAlliance)
>



-- 
http://about.me/milen

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message