felix-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Artem Zhirkov ...@develdynamic.com>
Subject Maven bundle plugin unable to locate my packages
Date Sun, 19 Oct 2014 09:07:02 GMT
Hello,

I'm completely new to OSGi and Apache Felix. I'm trying  to build a 
simple bundle using maven bundle plugin with just an Activator within 
ru.artemz.test.impl package, but it fails to find my files and not 
includes them in the bundle:

> [INFO] --- maven-bundle-plugin:2.5.3:bundle (default-cli) @ 
> test-felix-maven-bundle-plugin ---
> [WARNING] Bundle 
> ru.artemz.test:test-felix-maven-bundle-plugin:bundle:1.0-SNAPSHOT : 
> Unused Private-Package instructions, no such package(s) on the class 
> path: [ru.artemz.test.impl]
> [WARNING] Bundle 
> ru.artemz.test:test-felix-maven-bundle-plugin:bundle:1.0-SNAPSHOT : 
> The JAR is empty: The instructions for the JAR named 
> test-felix-maven-bundle-plugin did not cause any content to be 
> included, this is likely wrong

My project's directory tree:

> $ tree .
> .
> ├── pom.xml
> ├── src
> │   ├── main
> │   │   ├── java
> │   │   │   └── ru
> │   │   │       └── artemz
> │   │   │           └── test
> │   │   │               └── impl
> │   │   │                   └── Activator.java
> │   │   └── resources
> │   └── test
> │       └── java
> ├── target
> │   ├── classes
> │   │   └── META-INF
> │   │       └── MANIFEST.MF
> │   └── test-felix-maven-bundle-plugin-1.0-SNAPSHOT.jar
> └── test-felix-maven-bundle-plugin.iml

Contents of pom.xml:

> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
> <project xmlns="http://maven.apache.org/POM/4.0.0"
>          xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
>          xsi:schemaLocation="http://maven.apache.org/POM/4.0.0 
> http://maven.apache.org/xsd/maven-4.0.0.xsd">
>     <modelVersion>4.0.0</modelVersion>
>
> <artifactId>test-felix-maven-bundle-plugin</artifactId>
>     <version>1.0-SNAPSHOT</version>
>     <groupId>ru.artemz.test</groupId>
>     <packaging>bundle</packaging>
>     <name>Test Apache Felix Maven Bundle Plugin</name>
>     <dependencies>
>         <dependency>
>             <groupId>org.osgi</groupId>
>             <artifactId>org.osgi.core</artifactId>
>             <version>4.3.1</version>
>         </dependency>
>         <dependency>
>             <groupId>org.osgi</groupId>
> <artifactId>org.osgi.compendium</artifactId>
>             <version>4.3.1</version>
>         </dependency>
>     </dependencies>
>     <build>
>         <plugins>
>             <plugin>
>                 <groupId>org.apache.felix</groupId>
> <artifactId>maven-bundle-plugin</artifactId>
>                 <extensions>true</extensions>
>                 <configuration>
>                     <instructions>
> <!--<Export-Package>ru.artemz.test.impl</Export-Package>-->
> <Private-Package>ru.artemz.test.impl</Private-Package>
> <Bundle-SymbolicName>${pom.artifactId}</Bundle-SymbolicName>
> <Bundle-Activator>ru.artemz.test.impl.Activator</Bundle-Activator>
>                     </instructions>
>                 </configuration>
>             </plugin>
>         </plugins>
>     </build>
> </project>


What I'm doing wrong?

Thank you



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@felix.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@felix.apache.org


Mime
View raw message