felix-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Clement Escoffier <clement.escoff...@gmail.com>
Subject Re: problem using JUnit4OSGi with Eclipse Virgo Web Server (eclipse equinox)
Date Thu, 19 May 2011 07:11:39 GMT
Hi,

Could you tell me if the all bundles are resolved correctly ? junit4osgi
works on plain equinox, but I never tried on Virgo.


Regards,

Clement

On 15.05.11 19:08, "Saadat Dowlati" <sdowlati@coincident.com> wrote:

>Hello,
>      I am not sure if this is the right list to ask this question, but
>the
>documentation says that JUnit4OSGi and its swing runner are supported on
>eclipse equinox (the basis for virgo). As such, I hope someone on this
>list
>has the insights to shed some light on this matter.
>
>I'm trying to get the JUnit4OSGi test framework working for my application
>which is hosted on eclipse Virgo (based on eclipse equinox).
>I have followed the instructions on the JUnit4OSGi website and developed a
>separate test bundle for my integration test, using its swing test runner
>(org.apache.felix.ipojo.junit4osgi.swing-gui-1.0.0). When I deploy my
>bundle
>and this runner in virgo, they both start successfully, but the runner GUI
>doesn't pop up as expected.
>
>I'm using virgo-tomcat-server-3.0.0.M04. I have dropped the required
>JUnit4OSGi  jars in the 'usr' repository of viro and dropped the
>org.apache.felix.ipojo.junit4osgi.swing-gui-1.0.0 bundle and my test
>bundle
>in the viro pickup folder. I can provide more detail about the manifest
>etc.
>My dev env is on Windows 7.
>
>I would appreciate help with this.
>--
>thanks & regards,
>s.dowlati



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@felix.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@felix.apache.org


Mime
View raw message