felix-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Karl Pauls" <karlpa...@gmail.com>
Subject Re: java.lang.ClassNotFoundException: de.fsforth.gpio.GPIO
Date Wed, 06 Feb 2008 14:05:15 GMT
You might have to send it to me in private:

karlpauls@gmail.com

I'm not sure the list does accept attachments.

regards,

Karl

On Feb 6, 2008 2:23 PM, Ribeiro Cardoso Antonio (ribeiant)
<ribeiant@students.zhaw.ch> wrote:
>
> Hi Karl
> thank you for help!
> we work on a embedded linux (UNC90). We have a modified Mika, but on the same Mika the
old felix 0.8 don't give any error and the new felix 1.0.3 yes.
> I send you one bundle, that work on the 0.8, but not on the 1.0.3
> Thank you for help
> Antonio
>
> -----Urspr√ľngliche Nachricht-----
> Von: Karl Pauls [mailto:karlpauls@gmail.com]
> Gesendet: Mi 06.02.2008 12:13
> An: users@felix.apache.org
> Betreff: Re: java.lang.ClassNotFoundException: de.fsforth.gpio.GPIO
>
>
> Hi Antonio,
>
> could you maybe give us a bit more information? Is it possible for you
> to provide me with a simple test bundle/activator that triggers this
> problem? Furthermore, did you try with the latest version of Felix
> (i.e., 1.0.3) and Mika (which revision did you use)?
>
> regards,
>
> Karl
>
> On Feb 6, 2008 10:35 AM, ribeiant <ribeiant@students.zhaw.ch> wrote:
> >
> > Hi
> > we have a Problem with the de.fsforth.gpio.GPIO Class in the wre.jar of
> > Mika.
> > We use this class, but when we start our bundles with Mika we become the
> > error
> > java.lang.ClassNotFoundException: de.fsforth.gpio.GPIO
> >         at
> > org.apache.felix.framework.searchpolicy.R4SearchPolicyCore.findClassOrResource(R4SearchPolicyCore.java:475)
> >         at
> > org.apache.felix.framework.searchpolicy.R4SearchPolicyCore.findClass(R4SearchPolicyCore.java:186)
> >         at
> > org.apache.felix.framework.searchpolicy.R4SearchPolicy.findClass(R4SearchPolicy.java:45)
> >         at
> > org.apache.felix.framework.searchpolicy.ContentClassLoader.loadClass(ContentClassLoader.java:109)
> >         at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
> >         at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
> >
> > Problem is that with felix 0.8 work fine, but with felix 1.0.* don't work.
> > The package and the class are in the wre.jar... and with the others packages
> > into the wre we don't have any problem.
> > Thank you for help
> > Antonio
> > --
> > View this message in context: http://www.nabble.com/java.lang.ClassNotFoundException%3A-de.fsforth.gpio.GPIO-tp15306333p15306333.html
> > Sent from the Apache Felix - Users mailing list archive at Nabble.com.
> >
> >
> > ---------------------------------------------------------------------
> > To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@felix.apache.org
> > For additional commands, e-mail: users-help@felix.apache.org
> >
> >
>
>
>
> --
> Karl Pauls
> karlpauls@gmail.com
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@felix.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@felix.apache.org
>
>
>
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@felix.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@felix.apache.org
>



-- 
Karl Pauls
karlpauls@gmail.com

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@felix.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@felix.apache.org


Mime
View raw message