falcon-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Siddharth Tiwari <siddharth.tiw...@live.com>
Subject Re: Build successful but client doesnt work
Date Wed, 05 Aug 2015 10:23:38 GMT
Thanks Pallavi,
You indeed were right, the issue was the url option. It works just fine now, i had disabled
SSL as it was throwing me a keystore error but forgot to correct the url entry in the properties.
Do I need to generate keys if I want to use SSL ? 

Sent from my iPhone

> On Aug 5, 2015, at 3:14 AM, Pallavi Rao <pallavi.rao@inmobi.com> wrote:
> 
> Siddharth,
> From what you have pasted, I guess you are trying to use the embedded mode.
> You'll see that error when the Falcon client is unable to talk to the
> Falcon Server. But, since you are saying the web UI is up (default,
> https://localhost:15443/), the server is probably up.
> 
> One reason could be that you have used a non-default port or without SSL,
> try using the -url option to specify the Falcon URL or ensure
> conf/client.properties has just http:// (if you have disabled SSL)
> 
> Did you check the logs in logs/falcon.application.log to see if there are
> any errors?
> 
> Regards,
> Pallavi
> 
> 
> 
> On Wed, Aug 5, 2015 at 3:09 PM, Siddharth Tiwari <siddharth.tiwari@live.com>
> wrote:
> 
>> 
>> Hi team,I was able to build falcon successfully and could also see the web
>> Ui. but whenever I am trying to use the client, I am getting follwoing
>> error,can somebody point me to what may be wrong ?
>> [root@ccnode falcon-0.7-SNAPSHOT]# bin/falcon versionERROR: Unable to
>> initialize Falcon Client object
>> 
>> *------------------------*
>> 
>> Cheers !!!
>> 
>> Siddharth Tiwari
>> 
>> Have a refreshing day !!!
>> "Every duty is holy, and devotion to duty is the highest form of worship
>> of God.”
>> 
>> "Maybe other people will try to limit me but I don't limit myself"
>> 
>> 
>> From: siddharth.tiwari@live.com
>> To: dev@falcon.apache.org
>> Subject: Build successful but client doesnt work
>> Date: Wed, 5 Aug 2015 09:29:31 +0000
>> 
>> 
>> 
>> 
>> Hi team,I was able to build falcon successfully and could also see the web
>> Ui. but whenever I am trying to use the client, I am getting follwoing
>> error,can somebody point me to what may be wrong ?
>> [root@ccnode falcon-0.7-SNAPSHOT]# bin/falcon versionERROR: Unable to
>> initialize Falcon Client object
>> 
>> 
>> *------------------------*
>> 
>> Cheers !!!
>> 
>> Siddharth Tiwari
>> 
>> Have a refreshing day !!!
>> "Every duty is holy, and devotion to duty is the highest form of worship
>> of God.”
>> 
>> "Maybe other people will try to limit me but I don't limit myself"
> 
> -- 
> _____________________________________________________________
> The information contained in this communication is intended solely for the 
> use of the individual or entity to whom it is addressed and others 
> authorized to receive it. It may contain confidential or legally privileged 
> information. If you are not the intended recipient you are hereby notified 
> that any disclosure, copying, distribution or taking any action in reliance 
> on the contents of this information is strictly prohibited and may be 
> unlawful. If you have received this communication in error, please notify 
> us immediately by responding to this email and then delete it from your 
> system. The firm is neither liable for the proper and complete transmission 
> of the information contained in this communication nor for any delay in its 
> receipt.
Mime
View raw message