esme-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Richard Hirsch <hirsch.d...@gmail.com>
Subject Re: Jira task ESME-207
Date Sat, 04 Sep 2010 16:26:18 GMT
working on this bug and making some progress - I'll report how far
I've gotten in a few hrs.

D.

On Fri, Sep 3, 2010 at 6:23 AM, Imtiaz Ahmed H E <in.imtiaz@gmail.com> wrote:
> In fixing another browser dependent bug (IE) for the 1.1 release, I found
> that replacing JavaScript code by an equivalent JQuery call fixed the
> problem.  JQuery seems to handle browser differences very well.
>
> So just doing everything (or the offending code, if known) in JQuery and
> maybe also using the latest version of JQuery so it handles later browser
> versions too may help.
>
> Imtiaz
>
> ----- Original Message ----- From: "Richard Hirsch" <hirsch.dick@gmail.com>
> To: <esme-dev@incubator.apache.org>
> Sent: Thursday, September 02, 2010 9:23 PM
> Subject: Re: Jira task ESME-207
>
>
> I was thinking about it today and trying to figure out strategies to
> discover where the problem lies. I was thinking about deleting HTML
> elements and renaming CSS elements one at a time to see where the
> problem is. For example, delete the separator.  Test. Rename the style
> for the .actions in the style.css to .actions1. Test, etc.
>
> Change the CSS and then refresh the page.
>
> 0 at 5:47 PM, Anne Kathrine Petterře <yojibee@gmail.com> wrote:
>>
>> Hi,
>>
>> Has anyone else here looked at Jira task 207?
>> If you have could you please tell me what you already tried/looked at so
>> that I don't have to do the same things again.
>> (and yes, I am about to start pulling out my hair LOL)
>>
>> Thanks,
>> Anne
>>
>
>

Mime
View raw message