esme-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Imtiaz Ahmed H E" <in.imt...@gmail.com>
Subject Re: Stax deployment with new code - despite bugs
Date Sun, 22 Aug 2010 06:54:45 GMT
In that case, it will help to locate the problem if you can tell me the date 
of that deployment so that I can check the  subsequent check-ins to see what 
happened.

I myself will not be looking at the Stax deployment.

Imtiaz

----- Original Message ----- 
From: "Richard Hirsch" <hirsch.dick@gmail.com>
To: <esme-dev@incubator.apache.org>
Sent: Sunday, August 22, 2010 12:13 PM
Subject: Re: Stax deployment with new code - despite bugs


> If you take a look at the current deployment on stax, you will see
> that it works there.
>
> D.
>
> On Sun, Aug 22, 2010 at 7:02 AM, Imtiaz Ahmed H E <in.imtiaz@gmail.com> 
> wrote:
>> Dick,
>>
>> Following your earlier mail saying you find new bugs on your return, this
>> morning I started investigating ESME-259 and it doesn't look like it was
>> working at any time. Not too sure. Still figuring it out. Will have it 
>> done
>> asap.
>>
>> Imtiaz
>>
>> ----- Original Message ----- From: "Richard Hirsch" 
>> <hirsch.dick@gmail.com>
>> To: <esme-dev@incubator.apache.org>
>> Sent: Sunday, August 22, 2010 10:04 AM
>> Subject: Stax deployment with new code - despite bugs
>>
>>
>>> As I work towards the next release, I've found a new bugs in the
>>> current source that don't exist on stax (For example,
>>> https://issues.apache.org/jira/browse/ESME-259). I'd still like to
>>> deploy it on stax.
>>>
>>> Does anyone have a problem with that?
>>>
>>> D.
>>
>> 


Mime
View raw message