esme-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Richard Hirsch <hirsch.d...@gmail.com>
Subject Re: Build issues...?
Date Sun, 04 Jul 2010 13:36:56 GMT
On Sun, Jul 4, 2010 at 9:51 AM, Richard Hirsch <hirsch.dick@gmail.com> wrote:
> On Sun, Jul 4, 2010 at 9:27 AM, Richard Hirsch <hirsch.dick@gmail.com> wrote:
>> On Sun, Jul 4, 2010 at 1:43 AM, Imtiaz Ahmed H E <in.imtiaz@gmail.com> wrote:
>>> Please find attached E\esmeOneSrcFileChangedBuild.txt, a Windows text file
>>> of Esme build ouput on my system...
>>>
>>> I noted:
>>>
>>> 1. There are multiple downloads of vscaladoc-1.1-md-3.pom &
>>> xrayspecs-1.0.7.pom.
>>>
>>> How can we avoid that ?
>>
>> The problem is that maven is trying to download the two files and
>> isn't finding them, so it goes to the next repository.
>>
>>>
>>> 2. During, "Running org.apache.esme.api.Api2SpecsAsTest"...
>>>
>>> INFO - Service request (GET) /api2/pools/5/messages took 93 Milliseconds
>>> :126:436: expected closing tag of li
>>>
>>> ^
>>> INFO - Service request (POST) /api2/session took 0 Milliseconds
>>> INFO - Service request (POST) /api2/pools took 0 Milliseconds
>>> :126:436: expected closing tag of li
>>>
>>>
>>> Can we fix these ?
>>
>> Why don't you create a Jira item for this and Ethan will fix it.
>
> I decided to look at it myself. This error occurs in other tests as
> well (http://hudson.zones.apache.org/hudson/job/ESME/org.apache.esme$esme-server/275/console)
>  - I'll try and localize the problem.

I actually don't think that this is in the test code but rather in the
scala code some where - trying to localize it now .
>
>
>>
>>>
>>> Thanks
>>> Imtiaz
>>>
>>
>

Mime
View raw message