esme-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Richard Hirsch <hirsch.d...@gmail.com>
Subject Re: Can we close ESME-175?
Date Mon, 05 Apr 2010 15:33:05 GMT
Hope it wasn't the shift in the message.html file to "divs" away from
<table> elements.

D.

On Mon, Apr 5, 2010 at 4:35 PM, Anne Kathrine Petterøe <yojibee@gmail.com>wrote:

> Already tried that, and it didn't to the trick for me.
>
>
> On 5. apr. 2010, at 16.31, Sig Rinde wrote:
>
> > Browser cache... hint hint?
> >
> >
> > On 5 April 2010 15:26, Anne Kathrine Petterøe <yojibee@gmail.com> wrote:
> >> I now have a different problem.
> >> I don't see any of the messages in my timeline in any IE browser. Seems
> to work on FF.
> >> Can anyone else confirm this?
> >>
> >>
> >> On 4. apr. 2010, at 19.41, Richard Hirsch wrote:
> >>
> >>> If you want to fix the problem, go to User.scala - "genform" function -
> >>> approx. line 114 and change "submit" -%> to "submit"  _id_>
> >>>
> >>> D.
> >>>
> >>> On Sun, Apr 4, 2010 at 1:13 PM, Richard Hirsch <hirsch.dick@gmail.com
> >wrote:
> >>>
> >>>> The problem is that the redirect isn't coming on IE6. I don't know why
> yet.
> >>>> It works on FF but not on IE6. I'm trying to find out if there are
> errors
> >>>> that don't bubble up to the UI.
> >>>>
> >>>> D.
> >>>>
> >>>> On Sat, Apr 3, 2010 at 7:34 PM, Richard Hirsch <hirsch.dick@gmail.com
> >wrote:
> >>>>
> >>>>> I have IE6 on my laptop I'll take a look as well.
> >>>>>
> >>>>>
> >>>>> D.
> >>>>>
> >>>>> On Sat, Apr 3, 2010 at 7:03 PM, Anne Kathrine Petterøe <
> yojibee@gmail.com
> >>>>>> wrote:
> >>>>>
> >>>>>> The signup error is an IEx error, not specifically to IE7.
> >>>>>> I have tried IE6, IE7 and IE8 today and get the same error on
all
> >>>>>> machines.
> >>>>>> The toolbar doesn't say anything, to me it just looks like it
does a
> page
> >>>>>> refresh when I hit the signup button.
> >>>>>>
> >>>>>>
> >>>>>> On 3. apr. 2010, at 18.59, Richard Hirsch wrote:
> >>>>>>
> >>>>>>> Does the toolbar say why the sign-up doesn't work? Have
you tried
> it
> >>>>>> with
> >>>>>>> HTTPWatch in IE7?
> >>>>>>>
> >>>>>>> On Sat, Apr 3, 2010 at 5:51 PM, Anne Kathrine Petterøe
<
> >>>>>> yojibee@gmail.com>wrote:
> >>>>>>>
> >>>>>>>> Hi,
> >>>>>>>>
> >>>>>>>> Can we close the issue ESME-175 "IE7 doesn't work at
all with new
> >>>>>> layout".
> >>>>>>>>
> >>>>>>>> IE7 does by definition work with the new layout, it
is lift
> specific
> >>>>>> coding
> >>>>>>>> which breaks the design.
> >>>>>>>> So far to fix the IE7 issues I have had to do changes
in the html
> >>>>>> files,
> >>>>>>>> not in the CSS.
> >>>>>>>>
> >>>>>>>> I would like to suggest that everyone who works on the
UI
> currently
> >>>>>> (and
> >>>>>>>> are on PCs or have access to one) uses IETester
> >>>>>>>> http://my-debugbar.com/wiki/IETester/HomePage to check
which
> changes
> >>>>>> are
> >>>>>>>> breaking the layout. That way it will be easier to track
down the
> >>>>>> culprit
> >>>>>>>> later.
> >>>>>>>>
> >>>>>>>> /Anne
> >>>>>>>>
> >>>>>>>>
> >>>>>>>>
> >>>>>>
> >>>>>>
> >>>>>
> >>>>
> >>
> >>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message