esme-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Anne Kathrine Petterøe <yoji...@gmail.com>
Subject Re: Can we close ESME-175?
Date Mon, 05 Apr 2010 14:35:28 GMT
Already tried that, and it didn't to the trick for me.


On 5. apr. 2010, at 16.31, Sig Rinde wrote:

> Browser cache... hint hint?
> 
> 
> On 5 April 2010 15:26, Anne Kathrine Petterøe <yojibee@gmail.com> wrote:
>> I now have a different problem.
>> I don't see any of the messages in my timeline in any IE browser. Seems to work on
FF.
>> Can anyone else confirm this?
>> 
>> 
>> On 4. apr. 2010, at 19.41, Richard Hirsch wrote:
>> 
>>> If you want to fix the problem, go to User.scala - "genform" function -
>>> approx. line 114 and change "submit" -%> to "submit"  _id_>
>>> 
>>> D.
>>> 
>>> On Sun, Apr 4, 2010 at 1:13 PM, Richard Hirsch <hirsch.dick@gmail.com>wrote:
>>> 
>>>> The problem is that the redirect isn't coming on IE6. I don't know why yet.
>>>> It works on FF but not on IE6. I'm trying to find out if there are errors
>>>> that don't bubble up to the UI.
>>>> 
>>>> D.
>>>> 
>>>> On Sat, Apr 3, 2010 at 7:34 PM, Richard Hirsch <hirsch.dick@gmail.com>wrote:
>>>> 
>>>>> I have IE6 on my laptop I'll take a look as well.
>>>>> 
>>>>> 
>>>>> D.
>>>>> 
>>>>> On Sat, Apr 3, 2010 at 7:03 PM, Anne Kathrine Petterøe <yojibee@gmail.com
>>>>>> wrote:
>>>>> 
>>>>>> The signup error is an IEx error, not specifically to IE7.
>>>>>> I have tried IE6, IE7 and IE8 today and get the same error on all
>>>>>> machines.
>>>>>> The toolbar doesn't say anything, to me it just looks like it does
a page
>>>>>> refresh when I hit the signup button.
>>>>>> 
>>>>>> 
>>>>>> On 3. apr. 2010, at 18.59, Richard Hirsch wrote:
>>>>>> 
>>>>>>> Does the toolbar say why the sign-up doesn't work? Have you tried
it
>>>>>> with
>>>>>>> HTTPWatch in IE7?
>>>>>>> 
>>>>>>> On Sat, Apr 3, 2010 at 5:51 PM, Anne Kathrine Petterøe <
>>>>>> yojibee@gmail.com>wrote:
>>>>>>> 
>>>>>>>> Hi,
>>>>>>>> 
>>>>>>>> Can we close the issue ESME-175 "IE7 doesn't work at all
with new
>>>>>> layout".
>>>>>>>> 
>>>>>>>> IE7 does by definition work with the new layout, it is lift
specific
>>>>>> coding
>>>>>>>> which breaks the design.
>>>>>>>> So far to fix the IE7 issues I have had to do changes in
the html
>>>>>> files,
>>>>>>>> not in the CSS.
>>>>>>>> 
>>>>>>>> I would like to suggest that everyone who works on the UI
currently
>>>>>> (and
>>>>>>>> are on PCs or have access to one) uses IETester
>>>>>>>> http://my-debugbar.com/wiki/IETester/HomePage to check which
changes
>>>>>> are
>>>>>>>> breaking the layout. That way it will be easier to track
down the
>>>>>> culprit
>>>>>>>> later.
>>>>>>>> 
>>>>>>>> /Anne
>>>>>>>> 
>>>>>>>> 
>>>>>>>> 
>>>>>> 
>>>>>> 
>>>>> 
>>>> 
>> 
>> 


Mime
View raw message