esme-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Anne Kathrine Petterøe <yoji...@gmail.com>
Subject Re: Can we close ESME-175?
Date Mon, 05 Apr 2010 15:36:43 GMT
It works in FF and I can't remember last time I saw it working in IE.
I see it in both the public and my timeline.


On 5. apr. 2010, at 17.33, Richard Hirsch wrote:

> Hope it wasn't the shift in the message.html file to "divs" away from
> <table> elements.
> 
> D.
> 
> On Mon, Apr 5, 2010 at 4:35 PM, Anne Kathrine Petterøe <yojibee@gmail.com>wrote:
> 
>> Already tried that, and it didn't to the trick for me.
>> 
>> 
>> On 5. apr. 2010, at 16.31, Sig Rinde wrote:
>> 
>>> Browser cache... hint hint?
>>> 
>>> 
>>> On 5 April 2010 15:26, Anne Kathrine Petterøe <yojibee@gmail.com> wrote:
>>>> I now have a different problem.
>>>> I don't see any of the messages in my timeline in any IE browser. Seems
>> to work on FF.
>>>> Can anyone else confirm this?
>>>> 
>>>> 
>>>> On 4. apr. 2010, at 19.41, Richard Hirsch wrote:
>>>> 
>>>>> If you want to fix the problem, go to User.scala - "genform" function
-
>>>>> approx. line 114 and change "submit" -%> to "submit"  _id_>
>>>>> 
>>>>> D.
>>>>> 
>>>>> On Sun, Apr 4, 2010 at 1:13 PM, Richard Hirsch <hirsch.dick@gmail.com
>>> wrote:
>>>>> 
>>>>>> The problem is that the redirect isn't coming on IE6. I don't know
why
>> yet.
>>>>>> It works on FF but not on IE6. I'm trying to find out if there are
>> errors
>>>>>> that don't bubble up to the UI.
>>>>>> 
>>>>>> D.
>>>>>> 
>>>>>> On Sat, Apr 3, 2010 at 7:34 PM, Richard Hirsch <hirsch.dick@gmail.com
>>> wrote:
>>>>>> 
>>>>>>> I have IE6 on my laptop I'll take a look as well.
>>>>>>> 
>>>>>>> 
>>>>>>> D.
>>>>>>> 
>>>>>>> On Sat, Apr 3, 2010 at 7:03 PM, Anne Kathrine Petterøe <
>> yojibee@gmail.com
>>>>>>>> wrote:
>>>>>>> 
>>>>>>>> The signup error is an IEx error, not specifically to IE7.
>>>>>>>> I have tried IE6, IE7 and IE8 today and get the same error
on all
>>>>>>>> machines.
>>>>>>>> The toolbar doesn't say anything, to me it just looks like
it does a
>> page
>>>>>>>> refresh when I hit the signup button.
>>>>>>>> 
>>>>>>>> 
>>>>>>>> On 3. apr. 2010, at 18.59, Richard Hirsch wrote:
>>>>>>>> 
>>>>>>>>> Does the toolbar say why the sign-up doesn't work? Have
you tried
>> it
>>>>>>>> with
>>>>>>>>> HTTPWatch in IE7?
>>>>>>>>> 
>>>>>>>>> On Sat, Apr 3, 2010 at 5:51 PM, Anne Kathrine Petterøe
<
>>>>>>>> yojibee@gmail.com>wrote:
>>>>>>>>> 
>>>>>>>>>> Hi,
>>>>>>>>>> 
>>>>>>>>>> Can we close the issue ESME-175 "IE7 doesn't work
at all with new
>>>>>>>> layout".
>>>>>>>>>> 
>>>>>>>>>> IE7 does by definition work with the new layout,
it is lift
>> specific
>>>>>>>> coding
>>>>>>>>>> which breaks the design.
>>>>>>>>>> So far to fix the IE7 issues I have had to do changes
in the html
>>>>>>>> files,
>>>>>>>>>> not in the CSS.
>>>>>>>>>> 
>>>>>>>>>> I would like to suggest that everyone who works on
the UI
>> currently
>>>>>>>> (and
>>>>>>>>>> are on PCs or have access to one) uses IETester
>>>>>>>>>> http://my-debugbar.com/wiki/IETester/HomePage to
check which
>> changes
>>>>>>>> are
>>>>>>>>>> breaking the layout. That way it will be easier to
track down the
>>>>>>>> culprit
>>>>>>>>>> later.
>>>>>>>>>> 
>>>>>>>>>> /Anne
>>>>>>>>>> 
>>>>>>>>>> 
>>>>>>>>>> 
>>>>>>>> 
>>>>>>>> 
>>>>>>> 
>>>>>> 
>>>> 
>>>> 
>> 
>> 


Mime
View raw message