esme-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Richard Hirsch <hirsch.d...@gmail.com>
Subject Re: "Mailto" Action Showstopper
Date Sun, 28 Feb 2010 16:26:12 GMT
Thanks.

D.

On Sun, Feb 28, 2010 at 3:56 PM, Vassil Dichev <vdichev@apache.org> wrote:
> The mailto action is fixed and should work now. I'm wondering whether
> the definition of EOL has changed in the Lift parser helpers, but I
> don't have time to check the history right now.
>
>
> On Fri, Feb 26, 2010 at 9:15 AM, Richard Hirsch <hirsch.dick@gmail.com> wrote:
>> On Fri, Feb 26, 2010 at 6:08 AM, Vassil Dichev <vdichev@apache.org> wrote:
>>> Unfortunately I couldn't find why exactly the mailto action
>>> configuration breaks.
>>>
>>> What I have found is that when trying to define the mailto action, the
>>> CPU gets stuck in the parser, which is weird, because as Dick said, it
>>
>> . Where does it get stuck? I'd look at the SVN change history to find
>> out what has changed.
>>
>>> used to work. It is reproducible both locally and on the Stax instance
>>> (which I probably crashed one more time).
>>
>> Can you delete or deactivate the mailto action. I don't have access to
>> the DB from work.
>>>
>>> Does anyone remember when they have last configured a "mailto" action
>>> successfully?
>>
>> A while ago
>>
>>>
>>>
>>> On Thu, Feb 25, 2010 at 8:46 PM, Richard Hirsch <hirsch.dick@gmail.com>
wrote:
>>>> It has happened twice on the Stax environment. Just add a mailto
>>>> action, trigger it  and the CPU shoots up and the server freezes.  I
>>>> don't remember seeing anything in the logs.
>>>>
>>>> What is stange is that it used to work.
>>>>
>>>> D.
>>>>
>>>> On Thu, Feb 25, 2010 at 7:40 PM, Vassil Dichev <vdichev@apache.org>
wrote:
>>>>> Oops, any error messages/stack traces? Is it reproducible locally?
>>>>>
>>>>>
>>>>> On Thu, Feb 25, 2010 at 8:12 PM, Richard Hirsch <hirsch.dick@gmail.com>
wrote:
>>>>>>
>>>>>> Right now, we have a showstopper when a user uses a "mailto" action.
>>>>>> For some reason, it kills the server.
>>>>>>
>>>>>> Could somebody (@vassil?) take a look at this. We've "killed "our
Stax
>>>>>> server twice now and since that server is being used by various
>>>>>> partners / testers. It is a real problem.
>>>>>>
>>>>>> There is already a JIRA item covering this issue:
>>>>>> http://issues.apache.org/jira/browse/ESME-162
>>>>>>
>>>>>> I've looked at the problem but didn't see anything....
>>>>>>
>>>>>> Thanks.
>>>>>>
>>>>>> D.
>>>>>
>>>>
>>>
>>
>

Mime
View raw message