esme-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Richard Hirsch <hirsch.d...@gmail.com>
Subject Re: Short update: load tests and CE
Date Tue, 15 Dec 2009 12:16:56 GMT
Agreed

On Tue, Dec 15, 2009 at 1:09 PM, Markus Kohler <markus.kohler@gmail.com> wrote:
> Hi all,
> As I mentioned already it also doesn't run on jetty with jdk 1.5. But it
> does run with 1.6 on a tomcat based server that I tried as well.
> Therefore I think it would make sense to get it running on jetty/tomcat on
> JDK 1.5 first just because then there's one unknown less
>
> Regards,
> Markus
>
>
> On Tue, Dec 15, 2009 at 12:59 PM, Richard Hirsch <hirsch.dick@gmail.com>wrote:
>
>> I don't know what changed to causethe problem - ESME has changed a lot
>> since then - I'm assuming lift has changed as well.  I'm also assuming
>> that we were using jdk 1.6 back then as well
>>
>>
>> On Tue, Dec 15, 2009 at 12:56 PM, Anne Kathrine Petterøe
>> <yojibee@gmail.com> wrote:
>> > Yes, I know. I was just curious.
>> >
>> > /Anne
>> >
>> >
>> > On 15. des. 2009, at 12.54, Richard Hirsch wrote:
>> >
>> >> It was the old version from Google Code.
>> >>
>> >> D.
>> >>
>> >> On Tue, Dec 15, 2009 at 12:51 PM, Anne Kathrine Petterøe
>> >> <yojibee@gmail.com> wrote:
>> >>> Does anyone know what ESME was running on at COIL last year?
>> >>> It would be interesting to know as we already had ESME running on
>> NetWeaver.
>> >>>
>> >>> /Anne
>> >>>
>> >>>
>> >>> On 15. des. 2009, at 09.48, Markus Kohler wrote:
>> >>>
>> >>>> Hi Dick,
>> >>>> The idea was that 7.2 runs on JDK 1.6 and the chances that ESME
would
>> run
>> >>>> out of the box would be higher than with 7.1 which runs on JDK 1.5.
I
>> have
>> >>>> never seen ESME running on JDK1.5, and therefore I suspect that
the
>> issue
>> >>>> might just be caused by the JDK version.
>> >>>>
>> >>>>
>> >>>> Regards,
>> >>>> Markus
>> >>>>
>> >>>> "The best way to predict the future is to invent it" -- Alan Kay
>> >>>>
>> >>>>
>> >>>> On Tue, Dec 15, 2009 at 9:34 AM, Richard Hirsch <
>> hirsch.dick@gmail.com>wrote:
>> >>>>
>> >>>>> I'd try using a normal  7.1 CE first. I've had enough trouble
getting
>> >>>>> it to work in that environment.
>> >>>>>
>> >>>>> D.
>> >>>>>
>> >>>>> On Tue, Dec 15, 2009 at 9:12 AM, Markus Kohler <
>> markus.kohler@gmail.com>
>> >>>>> wrote:
>> >>>>>> Hi all,
>> >>>>>> Just a short update from my side
>> >>>>>> I tried to get some load tests running last night, and I
was almost
>> >>>>>> successful.
>> >>>>>> The test is still buggy, there seems to be a multi threading
issue
>> and
>> >>>>> it's
>> >>>>>> not exactly doing what it is supposed to do, but I got some
hints
>> how to
>> >>>>> fix
>> >>>>>> it.
>> >>>>>>
>> >>>>>> I also wanted to try to get ESME running on CE 7.20, and
tried to
>> install
>> >>>>>> the latest CE version. Unfortunately that turned out to
be an uphill
>> >>>>> battle,
>> >>>>>> in short it just didn't work.
>> >>>>>> I have to find a recent version that works on my machine.
>> >>>>>>
>> >>>>>>
>> >>>>>> Regards,
>> >>>>>> Markus
>> >>>>>>
>> >>>>>> "The best way to predict the future is to invent it" --
Alan Kay
>> >>>>>>
>> >>>>>
>> >>>
>> >>>
>> >
>> >
>>
>

Mime
View raw message