edgent-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "BJ Hargrave (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (EDGENT-259) [gradle] travis-ci runs not setting edgent.build.ci
Date Tue, 04 Oct 2016 13:39:20 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/EDGENT-259?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=15545370#comment-15545370
] 

BJ Hargrave commented on EDGENT-259:
------------------------------------

You need to pass any system properties set on the gradle command line into the test vm. For
example:

    test {
      if (System.properties['edgent.build.ci']) {
        systemProperty 'edgent.build.ci', System.properties['edgent.build.ci']
      }
    }

This will set the system property in the test vm with the value from the gradle command line.

> [gradle] travis-ci runs not setting edgent.build.ci
> ---------------------------------------------------
>
>                 Key: EDGENT-259
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/EDGENT-259
>             Project: Edgent
>          Issue Type: Bug
>          Components: Miscellaneous
>            Reporter: Dale LaBossiere
>            Assignee: Dale LaBossiere
>
> .travis.yml is attempting to set the system property but it's not getting set and tests
that are supposed to be skipped in ci builds are still running (and failing intermittently)



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message