drill-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Chris Westin (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Updated] (DRILL-2550) Drillbit disconnect from ZK results in drillbit being lost until restart
Date Wed, 01 Apr 2015 15:54:53 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/DRILL-2550?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Chris Westin updated DRILL-2550:
--------------------------------
    Fix Version/s: 0.9.0

> Drillbit disconnect from ZK results in drillbit being lost until restart
> ------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: DRILL-2550
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/DRILL-2550
>             Project: Apache Drill
>          Issue Type: Bug
>          Components: Execution - Flow
>    Affects Versions: 0.8.0
>            Reporter: Ramana Inukonda Nagaraj
>            Assignee: Chris Westin
>            Priority: Minor
>             Fix For: 0.9.0
>
>
> Not quite sure if this is an issue or even if its important- maybe someone can think
of a situation where this might be a bigger issue.
> Steps taken to recreate:
> 1. Startup drillbits on multiple nodes. (They all come up and form a 8 node cluster)
> 2. Start executing a long running query.
> 3. Use TCPKILL to kill all connections between one node and zookeeper port 5181. 
> Drill seems to behave very gracefully here - I see a nice error message saying Query
failed: ForemanException: One more more nodes lost connectivity during query. Identified node
was atsqa6c61.qa.lab
> However, once I start allowing connections back the node is not brought back as part
of the cluster until a drillbit restart.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message