directory-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ike Ikonne <iiko...@us.ibm.com>
Subject Re: Issue with starting ApacheDS
Date Tue, 02 Dec 2014 17:34:58 GMT
Hi 

Yes, in fact, if I re-install ApachDS, it runs for say a couple of weeks, 
then all of a sudden
I notice this behavior and then I have to reinstall ApachDS again to get 
things going,
it is really annoying and I would like to get to the bottom of it ...

Thanks,

Ike




From:   Emmanuel Lécharny <elecharny@gmail.com>
To:     users@directory.apache.org, 
Date:   12/02/2014 11:13 AM
Subject:        Re: Issue with starting ApacheDS



Le 02/12/14 17:26, Ike Ikonne a écrit :
> Hi All,
>
> I have noticed that everyone now and then that I am not able to start 
> Apache DS as a windows service;
> so today I tried to start it as a console application and then I see the 

> following stacktrace, does
> anyone have an idea what is going on?  I have copied log4.properties to 
my 
> ApacheDS instance
> conf directory but I still continue to see the stacktrace and moreover, 
my 
> Apache DS will not
> start anymore.  Here is the stacktrace and the log4.properties that I am 

> using.
>
> jvm 1    |             C:\ApacheDS-2.0.0-M18\lib\wrapper.dll: Can't load 

> IA 32-bit .dll on a AMD 64-bit platform

Have you loaded and installed a 32 bits package on your 64 bit machine ?



Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message