directory-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Kiran Ayyagari <kayyag...@apache.org>
Subject Re: Multi-Master replication issue, ApacheDS 2.0-M15
Date Thu, 05 Jun 2014 06:23:15 GMT
On Thu, Jun 5, 2014 at 1:56 AM, Rafael Sisto <rafael.sisto@gmail.com> wrote:

> Hi,
>
> We are facing an issue with version 2.0.0 M15 regarding replication.
> We have 2 servers in production, both running as master. The replication
> works really, but recently we faced a huge issue, which makes the server
> unusable.
> The problem is that in a moment, the whole ou that is being replicated is
> completely removed! I am trying to reproduce the error locally, but with no
> success. The ou is deleted from both servers, so we had to load the data
> from a backup. For now, master-slave replication is working well, but we
> would like to get multi-master replication working.
>
> The following post details the same issue I'm having, perhaps you can give
> me a suggestion on how to reproduce the issue? This way I will be sure that
> upgrading to M16 is the solution.
>
you can reproduce this by stopping one peer for a few hours (think it was
set to 10)
and start
as mentioned in the below thread this issue was fixed in M16

>
> http://mail-archives.apache.org/mod_mbox/directory-users/201312.mbox/%3CCABzFU-eUS71-5y9JiCArtQu6OdONPRNSfqjskwXC_5rdhHmcKw@mail.gmail.com%3E
>
> Thanks in advance.
> Regards,
>
> Rafael Sisto.
>



-- 
Kiran Ayyagari
http://keydap.com

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message