directory-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ashwin Kumar <ashwinkumar...@gmail.com>
Subject Re: How to enable SSL for LDAP with Apache Directory Studio?
Date Tue, 14 May 2013 07:39:53 GMT
Here are the images.
Please click on the link below:
https://plus.google.com/photos/104488956102051410647/albums/5877735847213867505?authkey=CLHL2fy-hu2XSg

--
Ashwin kumar
(http://ashwinkumar.me)


On Tue, May 14, 2013 at 1:04 PM, Emmanuel Lécharny <elecharny@gmail.com>wrote:

> Le 5/14/13 9:21 AM, Ashwin Kumar a écrit :
> > I am using Apache Directory Studio for testing LDAP services for an
> > application. I am lost in configuring the LDAP with SSL.
> >
> > So far I've tried:
> >
> >    1. Started ApacheDS with port 10389 (ldap://) and also on 10636
> >    (ldaps://)
> >
> > Here's the screenshot of ldap config in Apache Directory studio:
> >
> >
> > [image: Inline image 1]
> >
> >
> > Then I followed the instructions as mentioned here: How to enable
> > SSL<http://directory.apache.org/apacheds/basic-ug/3.3-enabling-ssl.html>
> >
> > I generated the keys using
> > keytool<
> http://docs.oracle.com/javase/6/docs/technotes/tools/windows/keytool.html>
> > :
> >
> > C:\LDAP\keys>keytool -genkey -keyalg "RSA" -dname "
> > mojo,cn=com" -alias mojo -keystore mojo1.ks -storepass secret -validity
> 3650
> >
> > and then I am using this key in Apache Directory Studio (and restarting
> the
> > LDAP server), I end up with this error:
> >
> >
> > [image: Inline image 2]
> >
> >
> > Can someone tell what I am doing wrong? Is there something I am missing?
>
> The images have been strip of the mails by our mail system.
>
> I suggest you create a JIRA, and attach the images to it.
>
> --
> Regards,
> Cordialement,
> Emmanuel Lécharny
> www.iktek.com
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message