directory-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Big Beer <bigbee...@gmail.com>
Subject Re: Eclipse update site down?
Date Tue, 08 Jan 2013 16:41:57 GMT
It is working good, thanks!


On Tue, Jan 8, 2013 at 2:17 AM, Pierre-Arnaud Marcelot <pa@marcelot.net>wrote:

> Everything should be back now.
>
> At least it is on the mirrors, near me.
>
> Regards,
> Pierre-Arnaud
>
> On 7 janv. 2013, at 19:05, Pierre-Arnaud Marcelot <pa@marcelot.net> wrote:
>
> > http://directory.apache.org/studio/update/1.x
> > and
> > http://directory.apache.org/studio/update/2.x
> > are both down at the moment.
> >
> > I'm working getting them back but it will take some time for the mirrors
> to get in sync again.
> >
> > In the meantime, the RCP application is still available.
> >
> > Regards,
> > Pierre-Arnaud
> >
> >
> > On 7 janv. 2013, at 19:00, Big Beer <bigbeerjr@gmail.com> wrote:
> >
> >> I have tried http://directory.apache.org/studio/update/2.x and also
> tried
> >> directly to the url on the ibilbo mirror since it was showing a large
> lag
> >> delay yesterday.
> >>
> >>
> >> On Mon, Jan 7, 2013 at 9:49 AM, Anthony Dahanne
> >> <anthony.dahanne@gmail.com>wrote:
> >>
> >>> which url did you use ?
> >>>
> >>>
> >>> On Mon, Jan 7, 2013 at 12:41 PM, Big Beer <bigbeerjr@gmail.com> wrote:
> >>>
> >>>> Hi,
> >>>>
> >>>> I've been trying to add apache directory studio to my eclipse via the
> >>>> update site and continue to get errors. When I browse to the url by
> hand
> >>>> some of the mirrors are missing the entire directory structure, while
> the
> >>>> others seem to be still missing something as eclipse errors out that
> >>> there
> >>>> is no repository found.
> >>>>
> >>>> Using juno, and help would be appreciated.
> >>>>
> >>>> Thanks!
> >>>>
> >>>
> >
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message