directory-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "David A. Parker" <dpar...@utica.edu>
Subject Re: Custom Active Directory Attribute
Date Mon, 22 Aug 2011 14:32:39 GMT
On 08/19/2011 05:59 PM, Stefan Seelmann wrote:
> Hi David,
>
> On Fri, Aug 19, 2011 at 4:24 PM, David A. Parker<dparker@utica.edu>  wrote:
>> I use Directory Studio to browse and update our Active Directory from my
>> Linux desktop.  Recently, one of our AD admins added a custom attribute to
>> the schema for all users.  The new attribute shows up in the AD attribute
>> browser on the domain controllers, but it does not show up in Directory
>> Studio.  Is there something I can do to make DS see the new custom
>> attribute?
>
> Do you mean the attribute isn't visible in the user enties in the
> entry editor? Or isn't is visible in the schema browser?
>
> In the first case please check if the new attribute's usage is
> "userApplication" and returned by a search when requesting all user
> attributes using the "*" atrribute selector. If the attribute isn't a
> userApplication attribute you can try to enable the "Fetch operational
> attributes while browsing" option [1].
>
> In the latter case you can try to reload the schema in the connection
> properties [2].

The attribute was visible in the schema browser, but not in the entry 
editor when viewing a user's entry.  Reloading the schema in the 
connection properties fixed the problem.  Thanks for you help!

     - Dave

-- 

Dave Parker
Systems Administrator
Utica College
Integrated Information Technology Services
(315) 792-3229
Registered Linux User #408177

Mime
View raw message