directory-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Natalia <nata....@gmail.com>
Subject Re: [Studio] SSL (ldaps) connection only with tls_ssf=128 instead of 256
Date Tue, 22 Feb 2011 15:42:23 GMT
Hi,

if there is now something new with this question?
I want only to know, whether there is hope to solve the problem.

Thank you in advance for answer

Best regards,

Natalia

2011/2/16 Natalia <nata.cs2@gmail.com>

> Hi,
>
> i use GSSAPI (Kerberos) with "Authentication with integrity and privacy
> protection". In logs it looks:
>
> BIND dn="<my dn>" mech=GSSAPI sasl_ssf=56 ssf=56
>
> It is same with Apache DS and ldapsearch.
>
> Best regards,
>
> Natalia
>
>
> 2011/2/15 Pierre-Arnaud Marcelot <pa@marcelot.net>
>
> Hi Natalia,
>>
>> What kind of Quality of Protection (QOP) are you using for the connection?
>>
>> Regards,
>> Pierre-Arnaud
>> On mardi 15 février 2011 at 13:48, Natalia wrote:
>> > Hi,
>> >
>> > I use Apache Directory Studio. I have taken for the connection to LDAP
>> > server the Encryption methode SSL. But in the log file of LDAP I see:
>> > TLS established tls_ssf=128 ssf=128
>> >
>> > Instead of:
>> > TLS established tls_ssf=256 ssf=256
>> > what gets I after the connection with GQ (anothe LDAP Browser) or
>> ldapsearch
>> > -H "ldaps://...
>> >
>> > I have tried with StartTLS - result is always same. What I can make to
>> bind
>> > with tls_ssf=256 to LDAP? It is necessary from the existed ACLs.
>> >
>> > Thank you in advance for your help
>> >
>> > Kind regards,
>> >
>> > Natalia
>> >
>>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message