directory-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Kiran Ayyagari <ayyagariki...@gmail.com>
Subject Re: Fail to load schema error - associated schema (sevenseas) is not loaded
Date Sun, 18 Apr 2010 17:23:46 GMT
hi Cheong,

    I confirm that there is an issue while loading the schema with the
name 'cn=sevenSeas'
    but if I give a different name e.x 'cn=xyz' the schema gets loaded
perfectly.

    This is really weird, but can you try with a different schema name

Kiran Ayyagari

On Sun, Apr 18, 2010 at 7:15 PM, Cheong Chung Onn
<chungonn@greenfossil.com> wrote:
> Hi again,
>
> I have just downloaded ApacheDS 1.5.7 and it has the same problem as
> reported earlier when I import the SevenSeas schema. However, it works for
> both SevenSeas and my schema when they are imported into version 1.5.5.
>
> Are there extra steps I need to take when importing schema into versions
> after 1.5.5?
>
>
> Cheong Chung Onn wrote, On 4/18/10 11:52 PM:
>>
>> Hi,
>>
>> Importing a customized schema to ApacheDS 1.5.6 does not seems to work
>> though it works on version 1.5.5. After spending a couple of hours of futile
>> experimentation, I managed to track down the SevenSeas schema example. I use
>> it to test if it was my schema that is giving problem or it ApacheDS 1.5.6.
>> The errors reported by ApacheDS when I tried to import the SevenSeas schema
>> using Apache Studio 1.5.6 on OSX 10.5.6. Below are the errors from the
>> Modification logs
>>
>> Is this fixed in ApacheDS 1.5.7

Mime
View raw message