I've also noted the attached error when loading Apache Directory Studio for the 2nd time.  A visual check of the file didn't catch anything unusual.

2009/7/4 Jonathan Camilleri <camilleri.jon@gmail.com>
Sorry about that :), I'm using Apache Directory Studio 1.4.0v20090407; re-attaching the file.

2009/7/4 Emmanuel Lecharny <elecharny@apache.org>

Jonathan Camilleri wrote:
I've just loaded an .ldif file within Apache Directory Studio and the
program is pointing out *Unexpected token*.  I can't see anything wrong with
the file, any ideas pls?
 

Hmmmm, given the input, I would say "there is something wrong in your ldif"... ;)

Ok, can you post the ldif so that we can give you a more appropriate clue about what's going on ?

Thanks !

PS : *please, please, please*, provide any useful information when you post a question, like the version you are using. We are good at Apache, but we can't read in your mind !!!

--
--
cordialement, regards,
Emmanuel Lécharny
www.iktek.com
directory.apache.org





--
Jonathan Camilleri

Mobile (MT): 00356 7982 7113
E-mail: camilleri.jon@gmail.com
Please consider your environmental responsibility before printing this e-mail.

I usually reply to e-mails within 2 business days.  If it's urgent, give me a call.



--
Jonathan Camilleri

Mobile (MT): 00356 7982 7113
E-mail: camilleri.jon@gmail.com
Please consider your environmental responsibility before printing this e-mail.

I usually reply to e-mails within 2 business days.  If it's urgent, give me a call.