directory-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Sascha Janz" <sascha.j...@gmx.net>
Subject Re: trouble creating own schema
Date Wed, 13 May 2009 07:57:35 GMT
Hi,

thank you for response. but it still does not work.

i restarted apache directory studio after import but when i say new entry.. 
my class isn't availiable.  under ou=schema i see my classes . but not in 
the list of the new entry dialog.

regards

sascha
----- Original Message ----- 
From: "Emmanuel Lecharny" <elecharny@apache.org>
To: <users@directory.apache.org>
Sent: Tuesday, May 12, 2009 3:49 PM
Subject: Re: trouble creating own schema


> Sascha Janz wrote:
>> hi,
>>
>> i got some trouble creating my own schema. i use apache directory studio 
>> to create my schema. it's quite simple.  then i export it to an ldif 
>> file. switching on ldap view and import it. but the new objectclass 
>> "BPMObjekt" is not there! when i try to add a new entry "BPMObjekt" isn't 
>> there.
>>
>> can someone help please?
>>
> The LDIF is correct, first. What you have to do in order to get the schema 
> available is simply to close the connection and to re-open it. You should 
> now be able to 'see' your ObjectClass.
>
> The problem is that the schema is loaded once when the connection is 
> opened, but not anymore. I think there is a JIRA created for this problem 
> (normally, refreshing the schema should be enough).
>
> If it does not work, feel free to post again.
>
> Thanks !
>
> -- 
> --
> cordialement, regards,
> Emmanuel L├ęcharny
> www.iktek.com
> directory.apache.org
> 


Mime
View raw message