directory-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Tolga YURDAKUL" <cto...@aselsan.com.tr>
Subject [Studio] Problem with Turkish Language Settings
Date Thu, 28 Aug 2008 07:05:26 GMT
hi,
I have just installed apache directory server and studio. when I try to connect to the server
with studio it tries to connect and stops immediately. I figured out the problem as my regional
language settings  set to turkish. when I change to english the connection ends up successful.
It looks like studio has a problem with upper-case turkish letters.
do you know how to solve this problem? thanks.
 
tolga.
######################################################################
Dikkat:

Bu elektronik posta mesaji kisisel ve ozeldir. Eger size 
gonderilmediyse lutfen gondericiyi bilgilendirip mesaji siliniz. 
Firmamiza gelen ve giden mesajlar virus taramasindan gecirilmekte, 
guvenlik nedeni ile kontrol edilerek saklanmaktadir. Mesajdaki 
gorusler ve bakis acisi gondericiye ait olup Aselsan A.S. resmi 
gorusu olmak zorunda degildir.

######################################################################
Attention: 

This e-mail message is privileged and confidential. If you are 
not the intended recipient please delete the message and notify 
the sender. E-mails to and from the company are monitored for 
operational reasons and in accordance with lawful business practices. 
Any views or opinions presented are solely those of the author and 
do not necessarily represent the views of the company.

######################################################################

Mime
View raw message