directory-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "John Yesberg" <john.yesb...@gmail.com>
Subject Re: Installation of 1.5.2 on Windows
Date Tue, 24 Jun 2008 07:53:38 GMT
Pierre,

Oops - I think your last message was perhaps for John Hughes (see below).

John Y.

On Tue, Jun 24, 2008 at 8:51 AM, Pierre-Arnaud Marcelot <pa@marcelot.net>
wrote:

> Thanks for the quick answer.
>
> And on both systems, the installation fails ?
>
> Thanks,
> Pierre-Arnaud
>
> On Tue, Jun 24, 2008 at 9:48 AM, John Yesberg <john.yesberg@gmail.com>
> wrote:
>
> > I use XP and Vista.
> > netstat -ab works on both.
> >
> > John.
> >
> > On Tue, Jun 24, 2008 at 8:46 AM, Pierre-Arnaud Marcelot <pa@marcelot.net
> >
> > wrote:
> >
> > > Hi John,
> > >
> > > Which version of Windows are you using ?
> > >
> > > Thanks,
> > > Pierre-Arnaud
> > >
> > > On Mon, Jun 23, 2008 at 11:54 PM, John Hughes <john.hughes@secid.co.uk
> >
> > > wrote:
> > >
> > > > I'm also having a few problems installing 1.5.2 on a windows box.
> > > >
> > > > Windows services indicates that the service is running - but it does
> > not
> > > > respond to LDAP requests (at least on 389) I've checked with a
> sniffer
> > to
> > > > make sure.
> > > >
> > > > Also the installer does not add in to the windows menu various
> options
> > > that
> > > > the documentation indicates should be there.  All the Apache
> Directory
> > > > Suite->Server menu shows are 3 links to documentation - and the
> > uninstall
> > > > option.
> > > >
> > > > I think the installation did not work.
> > > >
> > > >
> > > > John
> > > >
> > > >
> > >
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message