directory-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Miha Vitorovic <mvitoro...@nil.si>
Subject Re: Lotus Domino LDAP
Date Fri, 18 Apr 2008 16:57:43 GMT
Stefan,

Thanks for your reply. First let me say that I did manage to get it to 
work by doing some more digging on the Internet and comming up with the 
answer to what Base DN should be on the Domino server. (o=something)

Putting that into the connection wizard made the error go away.

Other than that, Eclipse is 3.3.last, plug-in is 1.1 and OS is Windows XP, 
and server is Domino 7.0.3

Thanks again and best regards,
---
  Miha Vitorovic
  Inženir v tehničnem področju
  Customer Support Engineer

   NIL Data Communications,  Tivolska cesta 48,  1000 Ljubljana,  Slovenia
   Phone +386 1 4746 500      Fax +386 1 4746 501     http://www.NIL.si

stefan@labeo.de wrote on 18.04.2008 16:39:21:

> Miha Vitorovic wrote:
> > I just started using the LDAP browser, and I'm trying to connect to 
Domino 
> > LDAP. I'm constantly receiving an error:
> > 
> > Error while reading entry
> >  Bad DN : 
> >  Can't set Base DN entry
> > 
> > Also, when defining a connection there was an error about reading a 
> > schema...
> > 
> > I know that Domino is not the people's first choice for an LDAP 
server, 
> > but still, this is what we have set up. Is there any way to use it?
> 
> Which version of Domino do you use? Perhaps I am able to reproduce that 
> error, but more Information would be helpful.
> 
> Especially the Eclipse version you use, and what platform (Windows, 
> MacOS etc.).
> 
> Greetings from Hamburg,
>      Stefan
> 


Mime
View raw message