directory-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Tim Quinn" <jpyobjcd...@gmail.com>
Subject Re: [ApacheDS Authorization] HELP - Server will no longer start
Date Mon, 26 Mar 2007 23:47:35 GMT
Did not realize that Apache's JIRA deployment was open to the Public :-)

I'll create an account and get it into JIRA right away.

-TQ

On 3/26/07, Emmanuel Lecharny <elecharny@gmail.com> wrote:
>
> Tim Quinn a écrit :
>
> > NP. Just verified on an OOTB install of ApacheDS 1.01:
> >
> > 1) Found my derelict iBook and dusted it off ;)
> > 2) Installed ApacheDS (ok after sudoing installer)
> > 3) Started Server (ok)
> > 4) Connected to server using LDAP Studio (ok)
> > 5) Added administrativeRole attribute to entry (ok)
> > 6) Added a good ACI Entry (copied from working sever - ok)
> > 7) Removed a curly brace from the prescriptiveaci attribute (ok)
> > 8) Stopped and restarted server (barf)
> > ... Server barfed out the error as it did on my windoze box.
> >
> > :: workaround steps ::
> > 9) Commented out Authorization bean entry in server.xml (ok)
> > 10) Restarted server (ok)
> > 11) Fixed bad ACI Entry (ok)
> > 12) Restarted server (ok)
> > ... Worked ok - Server started without any problems.
> >
> > Thanks for your help guys and great work ;)
>
> This is definitively a bad bug !
>
> Do we have this bad ACI in JIRA ? If not, what would be really could
> would be to create a JIRA with the conetnt of this mail, and with the
> wrong ACI, so that we will be able to play with it.
>
> Thanks a lot !
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message