directory-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Konrad Windszus (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (DIRSTUDIO-1091) Apache DS M10 hangs at 14% when connectiing on Windows 10
Date Thu, 18 Feb 2016 08:24:18 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/DIRSTUDIO-1091?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=15151928#comment-15151928
] 

Konrad Windszus commented on DIRSTUDIO-1091:
--------------------------------------------

Just to clarify that again:
For me switching to JNDI works perfectly fine.

> Apache DS M10 hangs at 14% when connectiing on Windows 10
> ---------------------------------------------------------
>
>                 Key: DIRSTUDIO-1091
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/DIRSTUDIO-1091
>             Project: Directory Studio
>          Issue Type: Bug
>          Components: studio-connection
>    Affects Versions: 2.0.0-M10 (2.0.0.v20151221-M10)
>         Environment: Windows 10, tested with 32-bit java 1.8.0-71.
>            Reporter: Joakim Ganse
>
> Downloaded 32 bit version of M10 on both Windows 2012R2 and Windows10.
> On Windows 10 I also already had M9.
> I created two connections on both environments, one to an AD and one to an eDirectory
and while doing that I confirmed that the connection was valid and the user was correct and
the password verification was successful.
> From Windows 2012r" the connections were set up correctly and everything works as expected.
> On Windows 10 the connection stalls at 14% every time, this is verified on another site
too.
> On Windows 10 the same connection works if I use M9 instead.
> Since that is on the same computer it has exactly the same values etc.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message