directory-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Konrad Windszus (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Comment Edited] (DIRSTUDIO-1091) Apache DS M10 hangs at 14% when connectiing on Windows 10
Date Wed, 17 Feb 2016 18:18:18 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/DIRSTUDIO-1091?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=15150894#comment-15150894
] 

Konrad Windszus edited comment on DIRSTUDIO-1091 at 2/17/16 6:17 PM:
---------------------------------------------------------------------

I have the same problem when connecting using StartTLS and the Apache Directory Client API.
Also there is no possibility to stop the connection request. You basically have to kill Apache
Directory Studio to escape from that.
Either disabling the StartTLS encryption or switching to JNDI fixes this.

Except for fixing the actual issue it would also be good if a user would be able to cancel
any connection request.

[~elecharny] Can you point me to the according commit and JIRA issue for the API bug?


was (Author: kwin):
I have the same problem when connecting using StartTLS and the Apache Directory Client API.
Also there is no possibility to stop the connection request. You basically have to kill Apache
Directory Studio to escape from that.
Either disabling the StartTLS encryption or switching to JNDI fixes this.

Except for fixing the actual issue it would also be good if a user would be able to cancel
any connection request.

> Apache DS M10 hangs at 14% when connectiing on Windows 10
> ---------------------------------------------------------
>
>                 Key: DIRSTUDIO-1091
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/DIRSTUDIO-1091
>             Project: Directory Studio
>          Issue Type: Bug
>          Components: studio-connection
>    Affects Versions: 2.0.0-M10 (2.0.0.v20151221-M10)
>         Environment: Windows 10, tested with 32-bit java 1.8.0-71.
>            Reporter: Joakim Ganse
>
> Downloaded 32 bit version of M10 on both Windows 2012R2 and Windows10.
> On Windows 10 I also already had M9.
> I created two connections on both environments, one to an AD and one to an eDirectory
and while doing that I confirmed that the connection was valid and the user was correct and
the password verification was successful.
> From Windows 2012r" the connections were set up correctly and everything works as expected.
> On Windows 10 the connection stalls at 14% every time, this is verified on another site
too.
> On Windows 10 the same connection works if I use M9 instead.
> Since that is on the same computer it has exactly the same values etc.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message