directory-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Stefan Seelmann (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Resolved] (DIRSTUDIO-979) Crash with port already in use issues
Date Sat, 06 Jun 2015 23:28:00 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/DIRSTUDIO-979?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Stefan Seelmann resolved DIRSTUDIO-979.
---------------------------------------
       Resolution: Fixed
    Fix Version/s: 2.0.0-M9

No reproducable, but hopefully fixed in upcoming release 2.0.0-M9.

> Crash with port already in use issues
> -------------------------------------
>
>                 Key: DIRSTUDIO-979
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/DIRSTUDIO-979
>             Project: Directory Studio
>          Issue Type: Bug
>          Components: studio-connection
>    Affects Versions: 2.0.0-M8 (2.0.0.v20130628)
>         Environment: Mac OS X 10.9.2
>            Reporter: Shai Levit
>              Labels: crash, locking, newbie, performance
>             Fix For: 2.0.0-M9
>
>
> Apache studio seems to crash often both in the stand-alone version and the Eclipse Kepler
plugin. The issue once it crashes is that I cannot reconnect using the port. It states that
the port is already in use. This prevents the server from starting. Oddly, the connection
will still work, but the server will not start and hence other issues start to arise. To sometimes
solve this issue, and this does not always works, is to go to the servers folder and delete
the .dirservice.lock
> But this solution does not bode well, since the crashes still continue and eventually
this option fails as well. I end up deleting the entire download and starting fresh.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message