directory-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Laszlo Meszaros (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Created] (DIRSTUDIO-960) Search doesn't work in case of some valid filter
Date Fri, 15 Nov 2013 12:01:24 GMT
Laszlo Meszaros created DIRSTUDIO-960:
-----------------------------------------

             Summary: Search doesn't work in case of some valid filter
                 Key: DIRSTUDIO-960
                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/DIRSTUDIO-960
             Project: Directory Studio
          Issue Type: Bug
    Affects Versions: 2.0.0-M8 (2.0.0.v20130628)
            Reporter: Laszlo Meszaros


Hello,

I am very new in reporting bug to your system. But I give it a try.

So the problem is the following and how I reproduced that:

1. I installed the effected version of ADS.
2. After that created a default server (right click -> new -> server)
3. Set m-disabled from TRUE to FALSE at ou=schema cn=nis.
(I need posixGroup and posixAccount)
4. I created a new posixGroup with the following DN: cn=Zoldsegek,ou=groups,ou=system
    And set gidnumber to 1.
5. After that I made a filter to find that Group. The filter was the following:
"(|(&(objectclass=posixGroup)(gidnumber=1))(objectClass=posixGroupp))"
    And I got the proper DN.
6. I tried another filter which I guess should work. Filter:
"(|(&(objectclass=posixGroup)(|(gidnumber=1)(gidnumber=1)))(objectClass=posixGroupp))"

Actual result:
I don't get the group "Zoldsegek" in the result

Expected result:

I get the group "Zoldsegek" in the result.

Do you need any information for the bug ? (If it is a bug or I just missed something



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.1#6144)

Mime
View raw message