directory-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Kiran Ayyagari (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (DIRSTUDIO-952) The userPassword field does not show up under a cn when connected to Active Directory
Date Thu, 03 Oct 2013 13:14:43 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/DIRSTUDIO-952?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=13785069#comment-13785069
] 

Kiran Ayyagari commented on DIRSTUDIO-952:
------------------------------------------

Can you check if the server has any ACI that is blocking userPassword attribute in search
results.

> The userPassword field does not show up under a cn when connected to Active Directory
> -------------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: DIRSTUDIO-952
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/DIRSTUDIO-952
>             Project: Directory Studio
>          Issue Type: Bug
>          Components: studio-ldapbrowser
>    Affects Versions: 2.0.0-M8 (2.0.0.v20130628)
>         Environment: Xubuntu x64 Client, MS Active Directory installed on Server 2008R2
>            Reporter: John Smith
>              Labels: newbie
>
> I can connect to the domain fine, I can browse everything and see most components fine.
However, the userPassword field is does not show up under the cn. 



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.1#6144)

Mime
View raw message