directory-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Emmanuel Lécharny <elecha...@gmail.com>
Subject Re: ApacheDS and Java 6 build pb
Date Sun, 19 May 2013 16:18:43 GMT
Le 5/19/13 3:49 PM, Stefan Seelmann a écrit :
> Hi Emmanuel,
>
> what did you change in the ApacheDS pom.xml? The maven-compiler-plugin
> seems already be configured for Java 6:
Not everywhere. The project/pom.xml file still refers to 1.5 :

        <plugin>
          <groupId>org.apache.maven.plugins</groupId>
          <artifactId>maven-compiler-plugin</artifactId>
          <version>2.5.1</version>
          <configuration>
            <source>1.5</source>
            <target>1.5</target>
            <optimize>true</optimize>
            <showDeprecations>true</showDeprecations>
            <encoding>ISO-8859-1</encoding>
          </configuration>
        </plugin>

There are also references in shared/pom.xml on 1.5, for javadoc and pmd.

>
>  158         <plugin>
>  159           <groupId>org.apache.maven.plugins</groupId>
>  160           <artifactId>maven-compiler-plugin</artifactId>
>  161           <configuration>
>  162             <source>1.6</source>
>  163             <target>1.6</target>
>  164             <optimize>true</optimize>
>  165             <showDeprecations>true</showDeprecations>
>  166             <encoding>ISO-8859-1</encoding>
>  167           </configuration>
>  168         </plugin>
>
>
> I run the build using the following environment:
>
> $ mvn -v
> Apache Maven 3.0.5 (rNON-CANONICAL_2013-02-25_10-23_root; 2013-02-25
> 11:23:59+0100)
> Maven home: /opt/maven
> Java version: 1.6.0_45, vendor: Sun Microsystems Inc.
> Java home: /opt/jdk1.6.0_45/jre
> Default locale: en_US, platform encoding: UTF-8
> OS name: "linux", version: "3.9.2-1-arch", arch: "amd64", family: "unix"
>
>
> For me the SaslBindIT works, however another test fails:
>  testModDn(org.apache.directory.server.replication.ClientServerReplicationIT)  Time elapsed:
11.007 sec  <<< FAILURE!
>  java.lang.AssertionError
>      at org.junit.Assert.fail(Assert.java:86)
>      at org.junit.Assert.assertTrue(Assert.java:41)
>      at org.junit.Assert.assertTrue(Assert.java:52)
>      at
> org.apache.directory.server.replication.ClientServerReplicationIT.testModDn(ClientServerReplicationIT.java:297)

I do think I have fixed this issue last week. It's an error due to a
thread that starts too late, and the replication occurs before the
startup is done.

Are you sure you have checked out th last trunk ?

As Kiran said, I may have a specific Mac OSX issue. Damn Oracle...


-- 
Regards,
Cordialement,
Emmanuel Lécharny
www.iktek.com 


Mime
View raw message