directory-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jim Willeke (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (DIRSTUDIO-690) ActiveDirectory attribute EmployeeID not showing up via Ldap? wondering why?
Date Thu, 20 Dec 2012 11:15:13 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/DIRSTUDIO-690?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=13536960#comment-13536960
] 

Jim Willeke commented on DIRSTUDIO-690:
---------------------------------------

Works fine in Version: 2.0.0.v20120224
                
> ActiveDirectory attribute EmployeeID not showing up via Ldap? wondering why?
> ----------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: DIRSTUDIO-690
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/DIRSTUDIO-690
>             Project: Directory Studio
>          Issue Type: Question
>          Components: studio-ldapbrowser
>    Affects Versions: 1.5.3
>            Reporter: Andy Brook
>
> Hello,
> I have directory studio working fine, I can pull a user profile and have many many attributes.
 Strangely though, Im not seeing several attributes, one of which is EmployeeID.  Im sure
this is an issue because I can use [AD Explorer|http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb963907.aspx]
on the actual box and that attribute and its value are listed - when connecting as the same
user Im using for LDAP lookup...
> Can anyone shed light on why this might be?

--
This message is automatically generated by JIRA.
If you think it was sent incorrectly, please contact your JIRA administrators
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

Mime
View raw message