directory-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Kiran Ayyagari <kayyag...@apache.org>
Subject Re: Problem with Certificate Loading
Date Wed, 07 Sep 2011 15:09:37 GMT
Hi Kevin,

    You need to manually upload the keys also as you did with the
certificate in server
     (note that closing and opening studio will not impact the server
at all, you might already be aware of this but just to make it clear)

    Let us know if you still face any issue after doing this

On Wed, Sep 7, 2011 at 8:33 PM, Kevin Hamilton <khamilton@umem.org> wrote:
> Hello,
>
> My name is Kevin Hamilton and I am currently attempting to set up
> ApacheDS 2.0.0-M2 on a linux server.
>
> When I try to set up SSL encryption, it claims that my certificate is
> not valid, and prompts me to accept it or not. When I hit yes, it
> allows me to log on to the LDAP.
>
> However, when I try to connect via ldaps:// using PHP, it does not
> connect to the server and gives an error that the certificate is not
> valid.
>
> I have a valid certificate from my website that seemingly would work
> if I changed it.
>
> I narrowed down the certificate location to the uid=admin,ou=system entry.
>
> I click on certificate and load in my site's valid certificate. But
> when I close out of Apache Directory Studio and come back in, it has
> reverted back to the original certificate. Also, in the rare cases
> where it hasn't reverted, the publickey/privatekey entries have not
> updated, so it still fails.
>
> How can I add my certificate to the server so it works well with php and ssl?
>
> Thanks in advance,
> Kevin
>



-- 
Kiran Ayyagari

Mime
View raw message