directory-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Stefan Seelmann <seelm...@apache.org>
Subject Re: [Shared] Problems building the site
Date Sun, 06 Mar 2011 22:08:05 GMT
Thanks Felix.

I just updated the maven-dependency-plugin in the project pom.xml to
version 2.2 and this also solves the issue :-)

Kind regards,
Stefan


On Sun, Mar 6, 2011 at 9:56 PM, Felix Knecht <felixk@apache.org> wrote:
> Try to set tha execution phase to process-test-resources in
> shared-integ/pom.xml. I think it works for me (but not sure if I'm doind
> everying right ...)
>
> HTH
> Felix
>
>
> ### Eclipse Workspace Patch 1.0
> #P shared-integ
> Index: pom.xml
> ===================================================================
> --- pom.xml     (revision 1078550)
> +++ pom.xml     (working copy)
> @@ -141,7 +141,7 @@
>         <executions>
>           <execution>
>             <id>copy</id>
> -            <phase>compile</phase>
> +            <phase>process-test-resources</phase>
>             <goals>
>               <goal>copy</goal>
>             </goals>
>
>
> On 03/06/2011 08:42 PM, Stefan Seelmann wrote:
>> Hi devs,
>>
>> there are problems building the 'shared' Maven site. It fails with the
>> following error:
>>
>> [ERROR] Failed to execute goal
>> org.apache.maven.plugins:maven-site-plugin:3.0-beta-3:site
>> (default-site) on project shared-parent: failed to get Reports: Failed
>> to execute goal
>> org.apache.maven.plugins:maven-dependency-plugin:2.1:copy (copy) on
>> project shared-integ: Error copying artifact from
>> /Users/seelmann/Development/Apache/svn/dir-trunks/shared/ldap/extras/codec/target/classes
>> to /Users/seelmann/Development/Apache/svn/dir-trunks/shared/integ/target/pluginDirectory/classes:
>> /Users/seelmann/Development/Apache/svn/dir-trunks/shared/ldap/extras/codec/target/classes
>> (No such file or directory) -> [Help 1]
>>
>> The reason is that the shared-integ configures the
>> dependency-maven-plugin to copy the shared-ldap-extras-codec artifact.
>> But when running "mvn site" (the same happens when running "mvn test")
>> the artifact path does not point to the target/*.jar file but to the
>> target/classes folder.
>>
>> One workaround could be to exclude the shared-integ module from site
>> generation, by activating the shared-integ module only when
>> -Dintegration property is set. But that's not nice because "mvn test
>> -Dintegration" would still fail. Any ideas how to configure
>> shared-integ better?
>>
>> Kind regards
>> Stefan
>>
>
>

Mime
View raw message