directory-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Pierre-Arnaud Marcelot ...@marcelot.net>
Subject Re: [Shared] Problems building the site
Date Wed, 09 Mar 2011 18:30:15 GMT
FYI, I could only get it to work with the following command line:
> mvn package site


Regards,
Pierre-Arnaud

On 9 mars 2011, at 11:14, Pierre-Arnaud Marcelot wrote:

> Hi guys,
> 
> I'm still getting an issue when building the site.
> Is it working for you ?
> 
>> [INFO] ------------------------------------------------------------------------
>> [INFO] BUILD FAILURE
>> [INFO] ------------------------------------------------------------------------
>> [INFO] Total time: 15:00.742s
>> [INFO] Finished at: Wed Mar 09 10:58:17 CET 2011
>> [INFO] Final Memory: 423M/757M
>> [INFO] ------------------------------------------------------------------------
>> [ERROR] Failed to execute goal org.apache.maven.plugins:maven-site-plugin:3.0-beta-3:site
(default-site) on project shared-integ: failed to get Reports: Failed to execute goal org.apache.maven.plugins:maven-dependency-plugin:2.2:copy
(copy) on project shared-integ: Error copying artifact from /Users/pajbam/Development/Apache/trunks/shared/ldap/extras/codec/target/classes
to /Users/pajbam/Development/Apache/trunks/shared/integ/target/pluginDirectory/shared-ldap-extras-codec-1.0.0-M2-SNAPSHOT.jar
-> [Help 1]
>> [ERROR] 
>> [ERROR] To see the full stack trace of the errors, re-run Maven with the -e switch.
>> [ERROR] Re-run Maven using the -X switch to enable full debug logging.
>> [ERROR] 
>> [ERROR] For more information about the errors and possible solutions, please read
the following articles:
>> [ERROR] [Help 1] http://cwiki.apache.org/confluence/display/MAVEN/MojoExecutionException
>> [ERROR] 
>> [ERROR] After correcting the problems, you can resume the build with the command
>> [ERROR]   mvn <goals> -rf :shared-integ
> 
> 
> Regards,
> Pierre-Arnaud
> 
> On 7 mars 2011, at 06:34, Felix Knecht wrote:
> 
>> Hi Stefan
>> 
>> Are you sure it's the version update which solved the issue?
>> Have you seen commit 1078579?
>> 
>> Maybe both help :-)
>> 
>> Regards
>> Felix
>> 
>> Author: felixk
>> Date: Sun Mar  6 21:32:05 2011
>> New Revision: 1078579
>> 
>> URL: http://svn.apache.org/viewvc?rev=1078579&view=rev
>> Log:
>> Let's see if this works, otherwise revert it to <phase>compile</phase>
>> 
>> Modified:
>>   directory/shared/trunk/integ/pom.xml
>> 
>> Modified: directory/shared/trunk/integ/pom.xml
>> URL:
>> http://svn.apache.org/viewvc/directory/shared/trunk/integ/pom.xml?rev=1078579&r1=1078578&r2=1078579&view=diff
>> ==============================================================================
>> --- directory/shared/trunk/integ/pom.xml (original)
>> +++ directory/shared/trunk/integ/pom.xml Sun Mar  6 21:32:05 2011
>> @@ -141,7 +141,7 @@
>>        <executions>
>>          <execution>
>>            <id>copy</id>
>> -            <phase>compile</phase>
>> +            <phase>process-test-resources</phase>
>>            <goals>
>>              <goal>copy</goal>
>>            </goals>
>> 
>> 
>> 
>> 
>> On 03/06/2011 11:08 PM, Stefan Seelmann wrote:
>>> Thanks Felix.
>>> 
>>> I just updated the maven-dependency-plugin in the project pom.xml to
>>> version 2.2 and this also solves the issue :-)
>>> 
>>> Kind regards,
>>> Stefan
>>> 
>>> 
>>> On Sun, Mar 6, 2011 at 9:56 PM, Felix Knecht <felixk@apache.org> wrote:
>>>> Try to set tha execution phase to process-test-resources in
>>>> shared-integ/pom.xml. I think it works for me (but not sure if I'm doind
>>>> everying right ...)
>>>> 
>>>> HTH
>>>> Felix
>>>> 
>>>> 
>>>> ### Eclipse Workspace Patch 1.0
>>>> #P shared-integ
>>>> Index: pom.xml
>>>> ===================================================================
>>>> --- pom.xml     (revision 1078550)
>>>> +++ pom.xml     (working copy)
>>>> @@ -141,7 +141,7 @@
>>>>       <executions>
>>>>         <execution>
>>>>           <id>copy</id>
>>>> -            <phase>compile</phase>
>>>> +            <phase>process-test-resources</phase>
>>>>           <goals>
>>>>             <goal>copy</goal>
>>>>           </goals>
>>>> 
>>>> 
>>>> On 03/06/2011 08:42 PM, Stefan Seelmann wrote:
>>>>> Hi devs,
>>>>> 
>>>>> there are problems building the 'shared' Maven site. It fails with the
>>>>> following error:
>>>>> 
>>>>> [ERROR] Failed to execute goal
>>>>> org.apache.maven.plugins:maven-site-plugin:3.0-beta-3:site
>>>>> (default-site) on project shared-parent: failed to get Reports: Failed
>>>>> to execute goal
>>>>> org.apache.maven.plugins:maven-dependency-plugin:2.1:copy (copy) on
>>>>> project shared-integ: Error copying artifact from
>>>>> /Users/seelmann/Development/Apache/svn/dir-trunks/shared/ldap/extras/codec/target/classes
>>>>> to /Users/seelmann/Development/Apache/svn/dir-trunks/shared/integ/target/pluginDirectory/classes:
>>>>> /Users/seelmann/Development/Apache/svn/dir-trunks/shared/ldap/extras/codec/target/classes
>>>>> (No such file or directory) -> [Help 1]
>>>>> 
>>>>> The reason is that the shared-integ configures the
>>>>> dependency-maven-plugin to copy the shared-ldap-extras-codec artifact.
>>>>> But when running "mvn site" (the same happens when running "mvn test")
>>>>> the artifact path does not point to the target/*.jar file but to the
>>>>> target/classes folder.
>>>>> 
>>>>> One workaround could be to exclude the shared-integ module from site
>>>>> generation, by activating the shared-integ module only when
>>>>> -Dintegration property is set. But that's not nice because "mvn test
>>>>> -Dintegration" would still fail. Any ideas how to configure
>>>>> shared-integ better?
>>>>> 
>>>>> Kind regards
>>>>> Stefan
>>>>> 
>>>> 
>>>> 
>>> 
>> 
> 


Mime
View raw message