directory-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Felix Knecht <fel...@apache.org>
Subject Re: [Shared] Problems building the site
Date Mon, 07 Mar 2011 05:34:22 GMT
Hi Stefan

Are you sure it's the version update which solved the issue?
Have you seen commit 1078579?

Maybe both help :-)

Regards
Felix

Author: felixk
Date: Sun Mar  6 21:32:05 2011
New Revision: 1078579

URL: http://svn.apache.org/viewvc?rev=1078579&view=rev
Log:
Let's see if this works, otherwise revert it to <phase>compile</phase>

Modified:
    directory/shared/trunk/integ/pom.xml

Modified: directory/shared/trunk/integ/pom.xml
URL:
http://svn.apache.org/viewvc/directory/shared/trunk/integ/pom.xml?rev=1078579&r1=1078578&r2=1078579&view=diff
==============================================================================
--- directory/shared/trunk/integ/pom.xml (original)
+++ directory/shared/trunk/integ/pom.xml Sun Mar  6 21:32:05 2011
@@ -141,7 +141,7 @@
         <executions>
           <execution>
             <id>copy</id>
-            <phase>compile</phase>
+            <phase>process-test-resources</phase>
             <goals>
               <goal>copy</goal>
             </goals>




On 03/06/2011 11:08 PM, Stefan Seelmann wrote:
> Thanks Felix.
> 
> I just updated the maven-dependency-plugin in the project pom.xml to
> version 2.2 and this also solves the issue :-)
> 
> Kind regards,
> Stefan
> 
> 
> On Sun, Mar 6, 2011 at 9:56 PM, Felix Knecht <felixk@apache.org> wrote:
>> Try to set tha execution phase to process-test-resources in
>> shared-integ/pom.xml. I think it works for me (but not sure if I'm doind
>> everying right ...)
>>
>> HTH
>> Felix
>>
>>
>> ### Eclipse Workspace Patch 1.0
>> #P shared-integ
>> Index: pom.xml
>> ===================================================================
>> --- pom.xml     (revision 1078550)
>> +++ pom.xml     (working copy)
>> @@ -141,7 +141,7 @@
>>         <executions>
>>           <execution>
>>             <id>copy</id>
>> -            <phase>compile</phase>
>> +            <phase>process-test-resources</phase>
>>             <goals>
>>               <goal>copy</goal>
>>             </goals>
>>
>>
>> On 03/06/2011 08:42 PM, Stefan Seelmann wrote:
>>> Hi devs,
>>>
>>> there are problems building the 'shared' Maven site. It fails with the
>>> following error:
>>>
>>> [ERROR] Failed to execute goal
>>> org.apache.maven.plugins:maven-site-plugin:3.0-beta-3:site
>>> (default-site) on project shared-parent: failed to get Reports: Failed
>>> to execute goal
>>> org.apache.maven.plugins:maven-dependency-plugin:2.1:copy (copy) on
>>> project shared-integ: Error copying artifact from
>>> /Users/seelmann/Development/Apache/svn/dir-trunks/shared/ldap/extras/codec/target/classes
>>> to /Users/seelmann/Development/Apache/svn/dir-trunks/shared/integ/target/pluginDirectory/classes:
>>> /Users/seelmann/Development/Apache/svn/dir-trunks/shared/ldap/extras/codec/target/classes
>>> (No such file or directory) -> [Help 1]
>>>
>>> The reason is that the shared-integ configures the
>>> dependency-maven-plugin to copy the shared-ldap-extras-codec artifact.
>>> But when running "mvn site" (the same happens when running "mvn test")
>>> the artifact path does not point to the target/*.jar file but to the
>>> target/classes folder.
>>>
>>> One workaround could be to exclude the shared-integ module from site
>>> generation, by activating the shared-integ module only when
>>> -Dintegration property is set. But that's not nice because "mvn test
>>> -Dintegration" would still fail. Any ideas how to configure
>>> shared-integ better?
>>>
>>> Kind regards
>>> Stefan
>>>
>>
>>
> 


Mime
View raw message