directory-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Antoine Levy-Lambert <anto...@gmx.de>
Subject Re: Writing a specific Authenticator, and add some configuration for iy
Date Mon, 06 Dec 2010 16:03:47 GMT
Hello Alex,

On 12/6/2010 10:26 AM, Alex Karasulu wrote:
>
>
> On Mon, Dec 6, 2010 at 3:54 PM, Antoine Levy-Lambert <antoine@gmx.de 
> <mailto:antoine@gmx.de>> wrote:
>
>     On 12/5/2010 12:03 AM, Alex Karasulu wrote:
>>     Antoine,
>>
>>     On Fri, Dec 3, 2010 at 12:42 AM, Alex Karasulu
>>     <akarasulu@apache.org <mailto:akarasulu@apache.org>> wrote:
>>
>>         On Thu, Dec 2, 2010 at 4:31 PM, Antoine Levy-Lambert
>>         <antoine@gmx.de <mailto:antoine@gmx.de>> wrote:
>>
>>             At this stage I would like to merge the branch antoine
>>             back to trunk.
>>
>>
>>         OK I'll try to take a look at this tomorrow.
>>
>>
>>     OK I tried to build your branch but there we some failures in
>>     some tests. Have you committed everything into your branch and
>>     tried building without -DskipTests=true ?
>     Hello Alex,
>
>     yes, I committed everything in my branch. No, I did not rebuild
>     everything with -DskipTests=true. Which tests were failing ? Is
>     the breakage caused by my changes ?
>
>
> I guess you added some more schema entities and some tests which count 
> schema entities like OCs and ATs bombed. Not a big deal and I fixed 
> there here in this commit:
>
> http://svn.apache.org/viewvc?view=revision&revision=1042669 
> <http://svn.apache.org/viewvc?view=revision&revision=1042669>
Thanks
>
> But this worried me a little that you might not have checked in this 
> fix since it's rather simple. Maybe you did not have a chance to run 
> all the test cases and integr 
> org.apache.directory.server.core.suites.StockCoreISuiteation tests.
I ran StockServerISuite, but not StockCoreISuite. Will do it.
>
> After this fix though other tests started to fail down stream. One of 
> the integration tests just seems to hang for example:
>
>      
>  org.apache.directory.server.core.partition.SingleFileLdifPartitionTest
I will look into that.
>
>
> Wondering if you successfully ran the integration tests on your 
> machine or if this is something due to my very own environment. Note 
> that this was not the case when I created the branch. I ran all tests 
> to make sure you had a clean setup. However this test was done on a 
> mac and now I'm on a Linux box so it can still be me. But regardless 
> the tests with failed schema entity counts should have failed for you 
> when you ran the tests.
No, it is not due to your environment. Because some of the tests were 
failing for me in the previous days I did not run all the tests. I will 
do it.
>
> BTW my environment:
>
> akarasulu@stein:~$ mvn -version
> Apache Maven 3.0.1 (r1038046; 2010-11-23 12:58:32+0200)
> Java version: 1.6.0_22
> Java home: /usr/lib/jvm/java-6-sun-1.6.0.22/jre
> Default locale: en_US, platform encoding: UTF-8
> OS name: "linux" version: "2.6.35-23-generic" arch: "amd64" Family: "unix"
>
> Best,
> -- 
> Alex Karasulu
> My Blog :: http://www.jroller.com/akarasulu/
> Apache Directory Server :: http://directory.apache.org
> Apache MINA :: http://mina.apache.org
> To set up a meeting with me: http://tungle.me/AlexKarasulu
Regards,

Antoine

Mime
View raw message