directory-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Pierre-Arnaud Marcelot ...@marcelot.net>
Subject Re: ApacheDS 1.5 - Build failure
Date Sat, 07 Mar 2009 13:26:10 GMT
Hi Rahul,

On Sat, Mar 7, 2009 at 2:01 PM, rahul.soa <rahul.soa@googlemail.com> wrote:

> Hello Pierre-Arnaud/Felix,
>
> Thanks for the quick fix.I have 2 more issues with Studio.
>
> *1.
> *
> The web link [1] says *
>
> "Apache Directory Studio application generated in the directory
> target/distributions. To run the application, double-click on it."
> *
> when I double click on the Apache Studio icon (under /root/studio/*
> target/distributions*/ApacheDirectoryStudio-linux-x86-1.4.0-SNAPSHOT/ApacheDirectoryStudio.)
> then it seems its gonna to start soon (opening a dialogue box like eclipse
> with apache studio logo, saying that workbench is loading) but abruptly it
> goes away and a small dialogue occurs with the title "ApacheDirectoryStudio"
> nothing inside. In essence, I am not able to launch it. Is there something
> wrong I am doing?


That's odd...
What's your configuration (machine, os, jvm version)?


> *2.*
>
> I am trying to run integration test from [1] and getting the following
> error.
> which plugins are not found?


I think you have not completely follow the instructions on the page.
Did you create the "eclipse-home" profile as described on the website in the
"Run Integration Tests" section ?

Regards,
Pierre-Arnaud

Mime
View raw message