directory-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Stefan Seelmann <seelm...@apache.org>
Subject Re: ApacheDS 1.5 - Build failure
Date Sun, 08 Mar 2009 10:36:51 GMT
Hi Rahul,

don't spent time on the second problem before the first is fixed.

For the first issue, please try to start Studio from command line and
check if you get an error message.

Otherwise please check the logfile located in
~/.ApacheDirectoryStudio/.metadata/.log

Kind Regards,
Stefan


rahul.soa schrieb:
> Hello Pierre-Arnaud,
> 
> 
> 
> On Sat, Mar 7, 2009 at 2:26 PM, Pierre-Arnaud Marcelot <pa@marcelot.net
> <mailto:pa@marcelot.net>> wrote:
> 
>     Hi Rahul,
> 
>     On Sat, Mar 7, 2009 at 2:01 PM, rahul.soa <rahul.soa@googlemail.com
>     <mailto:rahul.soa@googlemail.com>> wrote:
> 
>         Hello Pierre-Arnaud/Felix,
> 
>         Thanks for the quick fix.I have 2 more issues with Studio.
> 
>         *1.
>         *
>         The web link [1] says /
> 
>         "Apache Directory Studio application generated in the directory
>         */target/distributions/*. To run the application, double-click
>         on it."
>         /
>         when I double click on the Apache Studio icon (under
>         /root/studio/*/target/distributions/*/ApacheDirectoryStudio-linux-x86-1.4.0-SNAPSHOT/ApacheDirectoryStudio.)
>         then it seems its gonna to start soon (opening a dialogue box
>         like eclipse with apache studio logo, saying that workbench is
>         loading) but abruptly it goes away and a small dialogue occurs
>         with the title "ApacheDirectoryStudio" nothing inside. In
>         essence, I am not able to launch it. Is there something wrong I
>         am doing?
> 
> 
>     That's odd...
>     What's your configuration (machine, os, jvm version)?
>      
> 
>       Machine: Intel Pentium M Processor 1.50 GHz
>       OS: Fedora Release 9(sulphur)
>       Arch: Kernel linux 2.6.25.3-18.fc9.*i686*
>       jvm: java version "1.6.0"
> 
> Infact I can see the Apache Directory Studio process in the running
> process list, but there is a small empty dialogue box appears on my
> screen which does not go after clicking on the close (X)  button on the
> right-top-corner of the dialogue box. So always need to end the process.
> 
>         *2.*
>         I am trying to run integration test from [1] and getting the
>         following error.
>         which plugins are not found?
> 
> 
>     I think you have not completely follow the instructions on the page.
>     Did you create the "eclipse-home" profile as described on the
>     website in the "Run Integration Tests" section ?
> 
>  
> 
>     Yes, I was putting settings.xml under/root/.m2/repository instead of
>     /root/.m2.
>     Now that problem is fixed but getting the following error. I
>     executed the tests with *-e *option in order to catch the logs.
> 
> 
> -------------------------------------------------------
>  T E S T S
> -------------------------------------------------------
> There are no tests to run.
> 
> Results :
> 
> Tests run: 0, Failures: 0, Errors: 0, Skipped: 0
> 
> [INFO] [antrun:run {execution: integration-core}]
> [INFO] Executing tasks
>    [delete] Deleting directory
> /root/studio/test-integration-core/target/test-sandbox
>     [mkdir] Created dir:
> /root/studio/test-integration-core/target/test-sandbox
>     [mkdir] Created dir:
> /root/studio/test-integration-core/target/test-sandbox/workspace
>      [copy] Copying 722 files to
> /root/studio/test-integration-core/target/test-sandbox
>      [copy] Copying 30 files to
> /root/studio/test-integration-core/target/test-sandbox/plugins
>      [copy] Copying 1 file to
> /root/studio/test-integration-core/target/test-sandbox/plugins
>      [copy] Copying 379 files to
> /root/studio/test-integration-core/target/test-sandbox/plugins
>      [copy] Copied 51 empty directories to 2 empty directories under
> /root/studio/test-integration-core/target/test-sandbox/plugins
> [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
> [ERROR] BUILD ERROR
> [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] An Ant BuildException has occured: Java returned: 13
> 
> [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] Trace
> org.apache.maven.lifecycle.LifecycleExecutionException: An Ant
> BuildException has occured: Java returned: 13
>     at
> org.apache.maven.lifecycle.DefaultLifecycleExecutor.executeGoals(DefaultLifecycleExecutor.java:583)
>     at
> org.apache.maven.lifecycle.DefaultLifecycleExecutor.executeGoalWithLifecycle(DefaultLifecycleExecutor.java:499)
>     at
> org.apache.maven.lifecycle.DefaultLifecycleExecutor.executeGoal(DefaultLifecycleExecutor.java:478)
>     at
> org.apache.maven.lifecycle.DefaultLifecycleExecutor.executeGoalAndHandleFailures(DefaultLifecycleExecutor.java:330)
>     at
> org.apache.maven.lifecycle.DefaultLifecycleExecutor.executeTaskSegments(DefaultLifecycleExecutor.java:291)
>     at
> org.apache.maven.lifecycle.DefaultLifecycleExecutor.execute(DefaultLifecycleExecutor.java:142)
>     at org.apache.maven.DefaultMaven.doExecute(DefaultMaven.java:336)
>     at org.apache.maven.DefaultMaven.execute(DefaultMaven.java:129)
>     at org.apache.maven.cli.MavenCli.main(MavenCli.java:287)
>     at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
>     at
> sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:39)
>     at
> sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:25)
>     at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:597)
>     at org.codehaus.classworlds.Launcher.launchEnhanced(Launcher.java:315)
>     at org.codehaus.classworlds.Launcher.launch(Launcher.java:255)
>     at org.codehaus.classworlds.Launcher.mainWithExitCode(Launcher.java:430)
>     at org.codehaus.classworlds.Launcher.main(Launcher.java:375)
> Caused by: org.apache.maven.plugin.MojoExecutionException: An Ant
> BuildException has occured: Java returned: 13
>     at
> org.apache.maven.plugin.antrun.AbstractAntMojo.executeTasks(AbstractAntMojo.java:131)
>     at org.apache.maven.plugin.antrun.AntRunMojo.execute(AntRunMojo.java:98)
>     at
> org.apache.maven.plugin.DefaultPluginManager.executeMojo(DefaultPluginManager.java:451)
>     at
> org.apache.maven.lifecycle.DefaultLifecycleExecutor.executeGoals(DefaultLifecycleExecutor.java:558)
>     ... 16 more
> Caused by: Java returned: 13
>     at org.apache.tools.ant.taskdefs.Java.execute(Java.java:108)
>     at org.apache.tools.ant.UnknownElement.execute(UnknownElement.java:288)
>     at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
>     at
> sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:39)
>     at
> sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:25)
>     at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:597)
>     at
> org.apache.tools.ant.dispatch.DispatchUtils.execute(DispatchUtils.java:106)
>     at org.apache.tools.ant.Task.perform(Task.java:348)
>     at org.apache.tools.ant.Target.execute(Target.java:357)
>     at
> org.apache.maven.plugin.antrun.AbstractAntMojo.executeTasks(AbstractAntMojo.java:118)
>     ... 19 more
> [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] Total time: 2 minutes 38 seconds
> [INFO] Finished at: Sun Mar 08 01:18:35 CET 2009
> [INFO] Final Memory: 53M/63M
> [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
> [root@localhost studio]#
>  
> 
> Can you please suggest on both the issues? Thanks in advance.
> 
> Regards,
> Rahul
> 
> 
>     Regards,
>     Pierre-Arnaud
> 
> 


Mime
View raw message