directory-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Pierre-Arnaud Marcelot" ...@marcelot.net>
Subject Re: [Studio] Beta-testers needed for a new Apache DS plugin for Apache Directory Studio
Date Tue, 03 Jun 2008 12:49:48 GMT
Thanks Stefan.

I'll have to add a check on the default JVM, to see if it's greater or equal
to 1.5.
I had a similar issue on my mac where there was no default JVM selected
(which caused an NPE).

I'm going to updated this, and re-upload updated distributions.

Thanks,
Pierre-Arnaud

On Tue, Jun 3, 2008 at 2:43 PM, Stefan Seelmann <seelmann@apache.org> wrote:

> Ok, I got the problem:
>
> The setting "org.eclipse.jdt.launching.PREF_VM_XML" in my
>
> "<workspace>/.metadata/.plugins/org.eclipse.core.runtime/.settings/org.eclipse.jdt.launching.prefs"
> points to a JDK-1.4.2, so the launcher uses the 1.4.2 JVM and fails to
> start.
>
> I removed this setting and restarted Studio, then a 1.6. JVM was
> detected and new it works. I guess the JDT laucher uses some magic to
> detect the path to the default JVM?
>
> Kind Regards,
> Stefan
>
>
> Emmanuel Lecharny schrieb:
> > Stefan Seelmann wrote:
> >> Hi Pierre-Arnaud,
> >>
> >> this plugin looks very great.
> >>
> >> I tried th Linux x86 version, but the server isn't starting up. When
> >> starting the state swtiches to "Starting..." and then back to "Stopped".
> >> I attached the logs.
> >>
> >
> > Those logs are 'normal' logs... We have to clean them, but it won't stop
> > the server.
> >
> > Do you have any thread dump ?
> >
> > Can you just test if the server is running, even if marked as stopped ?
> >
>
>

Mime
View raw message