Thanks.

I tried to create the repository but I got an error when retrieving the dependencies:
MacBook-Pro:repository pajbam$ mvn clean install
[INFO] Scanning for projects...
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] Building Apache Directory Studio Repository
[INFO]    task-segment: [clean, install]
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] [clean:clean]
[INFO] Deleting directory /Users/pajbam/Development/Apache/studio-maven/repository/target
[INFO] Deleting directory /Users/pajbam/Development/Apache/studio-maven/repository/target/classes
[INFO] Deleting directory /Users/pajbam/Development/Apache/studio-maven/repository/target/test-classes
[INFO] Deleting directory /Users/pajbam/Development/Apache/studio-maven/repository/target/site
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[ERROR] BUILD ERROR
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] Failed to resolve artifact.

Couldn't find a version in [5.5.17.v200706111724] to match range [0,4.0.0)
  org.apache:jasper:jar:null

from the specified remote repositories:
  central (http://repo1.maven.org/maven2),
  apache.snapshots (http://people.apache.org/repo/m2-snapshot-repository),
  studio.repository (file:///Users/pajbam/Development/Apache/studio-maven/repository),
  maven.repo1 (http://repo1.maven.org/maven2)


[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] For more information, run Maven with the -e switch
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] Total time: 2 seconds
[INFO] Finished at: Wed Feb 06 11:33:06 CET 2008
[INFO] Final Memory: 6M/11M
[INFO] ------------------------------------------------------------------------

Strangely, it does not occur when we're using the people.apache.org repo.
Do you know where it could come from ?

Thanks,
Pierre-Arnaud

On Feb 6, 2008 11:01 AM, Felix Knecht <felixk@apache.org> wrote:

>
> Sorry, I read too fast your last mail.
> I thought you were
> https://svn.apache.org/repos/asf/geronimo/server/trunk/repository as
> url for your repository...
>
> Like Felix, I like this idea, i'll try to do the same on Studio.

Let me know if you've any questions about this.

Regards
Felix