directory-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Emmanuel Lecharny" <elecha...@gmail.com>
Subject Re: Building apacheds-1.0.3-trunks fails
Date Thu, 09 Aug 2007 10:28:48 GMT
Markus,

I meant mvn clean install on the top level, not in apacheds/server-installers :)

Sadly, I'm not in front of my own computer, so I can't test the build
right now.

E.

On 8/9/07, Markus Pohle <apacheds.devel@webunity.de> wrote:
> Hi Emmanuel,
>
> sorry no success with that... I'll post the result of the 'mvn clean
> install' shot and maybe you can find the reason why it does not work.
>
> D:\Temp\apacheds-10-trunks>cd apacheds\server-installers
>
> D:\Temp\apacheds-10-trunks\apacheds\server-installers>mvn clean install
> [INFO] Scanning for projects...
> [INFO]
> ----------------------------------------------------------------------------
> [INFO] Building ApacheDS Server Installers
> [INFO]    task-segment: [clean, install]
> [INFO]
> ----------------------------------------------------------------------------
> [INFO] [clean:clean]
> [INFO] Deleting directory
> D:\Temp\apacheds-10-trunks\apacheds\server-installers\target
> [INFO] Deleting directory
> D:\Temp\apacheds-10-trunks\apacheds\server-installers\target\classes
> [INFO] Deleting directory
> D:\Temp\apacheds-10-trunks\apacheds\server-installers\target\test-classes
> [INFO] Deleting directory
> D:\Temp\apacheds-10-trunks\apacheds\server-installers\target\site
> [INFO] [resources:resources]
> [INFO] Using default encoding to copy filtered resources.
> [INFO] [compiler:compile]
> [INFO] Compiling 1 source file to
> D:\Temp\apacheds-10-trunks\apacheds\server-installers\target\classes
> [INFO] [resources:testResources]
> [INFO] Using default encoding to copy filtered resources.
> [INFO] [compiler:testCompile]
> [INFO] No sources to compile
> [INFO] [surefire:test]
> [INFO] No tests to run.
> [INFO] [jar:jar]
> [INFO] Building jar:
> D:\Temp\apacheds-10-trunks\apacheds\server-installers\target\apacheds-server-installers-1.0.3-SNAPSHOT.jar
> [WARNING] POM for 'izpack:standalone-compiler:pom:3.8.0:runtime' is
> invalid. It will be ignored for artifact resolution. Reason: Failed to
> validate POM for proj
> ect izpack:standalone-compiler at Artifact
> [izpack:standalone-compiler:pom:3.8.0:runtime]
> [INFO] [daemon:generate {execution: default}]
> cmd[0] = svn
> cmd[1] = export
> cmd[2] =
> http://svn.apache.org/repos/asf/directory/apacheds/releases/build-1.0.2
> cmd[3] =
> D:\Temp\apacheds-10-trunks\apacheds\server-installers\target\images\src
> svn: Die URL
> ?\194?\187http://svn.apache.org/repos/asf/directory/apacheds/releases/build-1.0.2?\194?\171
> existiert nicht
> [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
> [ERROR] BUILD FAILURE
> [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] Execution of ' svn export
> http://svn.apache.org/repos/asf/directory/apacheds/releases/build-1.0.2
> D:\Temp\apacheds-10-trunks\apacheds\server-installers\t
> arget\images\src ' resulted in a non-zero exit value: 1
> [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] For more information, run Maven with the -e switch
> [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] Total time: 8 seconds
> [INFO] Finished at: Thu Aug 09 12:21:03 CEST 2007
> [INFO] Final Memory: 8M/16M
> [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
>
> D:\Temp\apacheds-10-trunks\apacheds\server-installers>
>
> Emmanuel Lecharny schrieb:
> > Hi Markus,
> >
> > could you try a 'mvn clean install' command when building the whole
> > project, instead of a 'mvn install' ?
> >
> > On 8/8/07, Markus Pohle <apacheds.devel@webunity.de> wrote:
> >> Hi List-users,
> >>
> >> tried to build the latest trunks of apacheds-1.0.x as descriped on this site:
> >> http://directory.apache.org/apacheds/1.0/building.html
> >>
> >> Used maven 2.0.4 and JDK1.5.0_10 on Windows XP SP2 and SVN for Windows
> >> Version 1.4.4.
> >>
> >> Started build with clean maven repository. The checkout command "svn
> >> co http://...." was successful. The ongoing "mvn install" command was
> >> also successful.
> >>
> >>
> >
>


-- 
Regards,
Cordialement,
Emmanuel L├ęcharny
www.iktek.com

Mime
View raw message