directory-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Markus Pohle <apacheds.de...@webunity.de>
Subject Re: Building apacheds-1.0.3-trunks fails
Date Fri, 10 Aug 2007 09:18:42 GMT
Hi Chris,
hi Emmanuel,

sorry to say that but for me it seems not to work.

I did the following:

svn co http://svn.apache.org/r...  apacheds-10-trunks
cd apacheds-10-trunks
mvn clean install
=> build successful
cd apacheds\server-installers
mvn install
=> build failure

[INFO]  Processing 2 packagedFiles:
[INFO]          Processing packagedFile with source RELEASE-NOTES.txt 
for destination RELEASE-NOTES.txt
[INFO]          Processing packagedFile with source 
org.apache.directory.server:apacheds-server-tools for destination 
bin/apacheds-tools.jar
[INFO] 
------------------------------------------------------------------------
[ERROR] BUILD FAILURE
[INFO] 
------------------------------------------------------------------------
[INFO] Cannot find Inno compiler: C:\Program Files\Inno Setup 5\ISCC.exe
[INFO] 
------------------------------------------------------------------------
[INFO] For more information, run Maven with the -e switch
[INFO] 
------------------------------------------------------------------------
[INFO] Total time: 25 seconds
[INFO] Finished at: Fri Aug 10 11:12:43 CEST 2007
[INFO] Final Memory: 7M/16M
[INFO] 
------------------------------------------------------------------------

greets
Markus


Emmanuel Lecharny schrieb:
> Thanks for handling the pb, Chris !
> 
> I was a little bit naked, without any installed maven/svn/java on the
> computer I'm using lately ...
> 
> E.
> 


> On 8/9/07, Chris Custine <ccustine@apache.org> wrote:
>> Hi Markus,
>> I fixed this issue in 1.0.3-SNAPSHOT builds.  There is a section of the
>> installer build that downloads the SVN sources and packages them up in the
>> installer, and the URL for that SVN branch has been wrong for a long time.
>> We don't include the sources automatically in 1.5 any more, so we may just
>> need to remove that in 1.0 as well.  Either way, you should be able to
>> update and build these installers now.
>>
>> Thanks,
>> Chris
>>
>>
>> On 8/9/07, Markus Pohle <apacheds.devel@webunity.de> wrote:
>>> Emmanuel,
>>>
>>> my fault - did the mvn clean install now only on top level, then
>>> switched to apacheds\server-installers and did mvn install but the
>>> result is the same!
>>>
>>> I am sorry to bother you with that fault, but I cannot find the reason
>>> why this error takes place.
>>>
>>> Markus
>>>
>>> Emmanuel Lecharny schrieb:
>>>> Markus,
>>>>
>>>> I meant mvn clean install on the top level, not in
>> apacheds/server-installers :)
>>>> Sadly, I'm not in front of my own computer, so I can't test the build
>>>> right now.
>>>>
>>>> E.
>>>>
>>>> On 8/9/07, Markus Pohle <apacheds.devel@webunity.de> wrote:
>>>>> Hi Emmanuel,
>>>>>
>>>>> sorry no success with that... I'll post the result of the 'mvn clean
>>>>> install' shot and maybe you can find the reason why it does not work.
>>>>>
>>>>> D:\Temp\apacheds-10-trunks>cd apacheds\server-installers
>>>>>
>>>>>
>> D:\Temp\apacheds-10-trunks\apacheds\server-installers>mvn
>> clean install
>>>>> [INFO] Scanning for projects...
>>>>> [INFO]
>>>>>
>> ----------------------------------------------------------------------------
>>>>> [INFO] Building ApacheDS Server Installers
>>>>> [INFO]    task-segment: [clean, install]
>>>>> [INFO]
>>>>>
>> ----------------------------------------------------------------------------
>>>>> [INFO] [clean:clean]
>>>>> [INFO] Deleting directory
>>>>>
>> D:\Temp\apacheds-10-trunks\apacheds\server-installers\target
>>>>> [INFO] Deleting directory
>>>>>
>> D:\Temp\apacheds-10-trunks\apacheds\server-installers\target\classes
>>>>> [INFO] Deleting directory
>>>>>
>> D:\Temp\apacheds-10-trunks\apacheds\server-installers\target\test-classes
>>>>> [INFO] Deleting directory
>>>>>
>> D:\Temp\apacheds-10-trunks\apacheds\server-installers\target\site
>>>>> [INFO] [resources:resources]
>>>>> [INFO] Using default encoding to copy filtered resources.
>>>>> [INFO] [compiler:compile]
>>>>> [INFO] Compiling 1 source file to
>>>>>
>> D:\Temp\apacheds-10-trunks\apacheds\server-installers\target\classes
>>>>> [INFO] [resources:testResources]
>>>>> [INFO] Using default encoding to copy filtered resources.
>>>>> [INFO] [compiler:testCompile]
>>>>> [INFO] No sources to compile
>>>>> [INFO] [surefire:test]
>>>>> [INFO] No tests to run.
>>>>> [INFO] [jar:jar]
>>>>> [INFO] Building jar:
>>>>>
>> D:\Temp\apacheds-10-trunks\apacheds\server-installers\target\apacheds-
>> server-installers-1.0.3-SNAPSHOT.jar
>>>>> [WARNING] POM for
>> 'izpack:standalone-compiler:pom:3.8.0:runtime' is
>>>>> invalid. It will be ignored for artifact resolution. Reason: Failed to
>>>>> validate POM for proj
>>>>> ect izpack:standalone-compiler at Artifact
>>>>> [izpack:standalone-compiler:pom:3.8.0:runtime]
>>>>> [INFO] [daemon:generate {execution: default}]
>>>>> cmd[0] = svn
>>>>> cmd[1] = export
>>>>> cmd[2] =
>>>>>
>> http://svn.apache.org/repos/asf/directory/apacheds/releases/build-1.0.2
>>>>> cmd[3] =
>>>>>
>> D:\Temp\apacheds-10-trunks\apacheds\server-installers\target\images\src
>>>>> svn: Die URL
>>>>>
>> ?\194?\187http://svn.apache.org/repos/asf/directory/apacheds/releases/build-1.0.2?\194?\171
>>>>> existiert nicht
>>>>> [INFO]
>>>>>
>> ------------------------------------------------------------------------
>>>>> [ERROR] BUILD FAILURE
>>>>> [INFO]
>>>>>
>> ------------------------------------------------------------------------
>>>>> [INFO] Execution of ' svn export
>>>>>
>> http://svn.apache.org/repos/asf/directory/apacheds/releases/build-1.0.2
>> D:\Temp\apacheds-10-trunks\apacheds\server-installers\t
>>>>> arget\images\src ' resulted in a non-zero exit value: 1
>>>>> [INFO]
>>>>>
>> ------------------------------------------------------------------------
>>>>> [INFO] For more information, run Maven with the -e switch
>>>>> [INFO]
>>>>>
>> ------------------------------------------------------------------------
>>>>> [INFO] Total time: 8 seconds
>>>>> [INFO] Finished at: Thu Aug 09 12:21:03 CEST 2007
>>>>> [INFO] Final Memory: 8M/16M
>>>>> [INFO]
>>>>>
>> ------------------------------------------------------------------------
>>>>> D:\Temp\apacheds-10-trunks\apacheds\server-installers>
>>>>>
>>>>> Emmanuel Lecharny schrieb:
>>>>>> Hi Markus,
>>>>>>
>>>>>> could you try a 'mvn clean install' command when building the whole
>>>>>> project, instead of a 'mvn install' ?
>>>>>>
>>>>>> On 8/8/07, Markus Pohle <apacheds.devel@webunity.de> wrote:
>>>>>>> Hi List-users,
>>>>>>>
>>>>>>> tried to build the latest trunks of apacheds-1.0.x as descriped
on
>> this site:
>> http://directory.apache.org/apacheds/1.0/building.html
>>>>>>> Used maven 2.0.4 and JDK1.5.0_10 on Windows XP SP2 and SVN for
>> Windows
>>>>>>> Version 1.4.4.
>>>>>>>
>>>>>>> Started build with clean maven repository. The checkout command
"svn
>>>>>>> co http://...." was successful. The ongoing "mvn install" command
was
>>>>>>> also successful.
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>
>>
> 
> 

Mime
View raw message