directory-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Alex Karasulu (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Assigned: (DIRSERVER-922) Data is "lost" after adding Index to config file
Date Sat, 18 Aug 2007 00:24:30 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/DIRSERVER-922?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Alex Karasulu reassigned DIRSERVER-922:
---------------------------------------

    Assignee: Alex Karasulu

> Data is "lost" after adding Index to config file
> ------------------------------------------------
>
>                 Key: DIRSERVER-922
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/DIRSERVER-922
>             Project: Directory ApacheDS
>          Issue Type: Bug
>    Affects Versions: 1.5.0
>         Environment: amd64
> 128M RAM
> 768 Swap
> prebuilt i386 apacheds-1.5.0
>            Reporter: Martin Marcher
>            Assignee: Alex Karasulu
>             Fix For: 1.5.1
>
>
> Install Server
> add sevenseas Partition without any indexes (no property tag for indexes here at all)
> start server
> connect with LDAPStudio 0.8 (do not disconnect!)
> Load o=sevenSeas SampleData
> open server.xml Config file
> copy indexes from examplePartition to sevenSeasPartition
> don't yet save the file
> stop the server
> save server.xml
> start the server gain
> LDAPStudio will not show any data under o=sevenSeas.  (Note: Do not close the connection
and reconnect)
> When Trying to add the data again you will find that it is still there
> as importing again throws errors.
> This is is also the case when closing connection and reopening the connection
> as well as quitting ldapstudio and restarting it
> reloading "this entry and all it's children" didn't help
> reloading schema didn't help either.
> greets
> martin

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


Mime
View raw message